Ναταλία Γερμανού. “Πόσο σημαντικό είναι να κάνεις κάποιον να γελάσει”

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Polyxeni Karamiha և Real, η οποία μίλησε για τον νέο της σύντροφο.

Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, ήσασταν πάντα εξωστρεφής, κάτι που άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Τι σε έκανε να αλλάξεις τη στάση σου;

Ήταν μια κατάσταση καταστάσεων. Ίσως επειδή υπήρχε υπερβολική ανίχνευση τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα καθίσω ούτε θα κλάψω ούτε θα κουνήσω. Եւ συνέβη և είναι καλό, γιατί: όταν έχετε σχέση με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μέρος μαζί σας, είναι πολύ φυσιολογικό να συμβεί αυτό. Όταν βγαίνετε με τον άντρα σας, ο οποίος είναι επίσης γνωστός, և θα φωτογραφηθείτε, և θα σας δουν և θα ακολουθήσουν τα βήματα αυτής της σχέσης. Όταν έχετε μια σχέση με κάποιον που δεν είναι στο διάστημα, δεν είστε στο επίκεντρο της προσοχής.

Έτσι κρύβετε τον σύντροφό σας τώρα;

Γενικά! Όλα ηρέμησαν, επειδή ο άντρας είναι εκτός χώρου, և Δεν κινούνται πλέον.

Τι σου αρέσει περισσότερο;

Για πρώτη φορά, συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό είναι το χιούμορ σε μια σχέση. Πόσο σημαντικό είναι να κάνεις κάποιον να γελάσει.

Σας βοήθησε να μην κάνετε το ίδιο πράγμα; Με την έννοια ότι συχνά οι άνθρωποι που κάνουν σχετική εργασία γίνονται περισσότεροι συνεργάτες.

Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί. Όταν είναι μακριά από τη δουλειά σας, είναι πολύ ήρεμος γιατί δεν ξέρει, δεν νοιάζεται, δεν νοιάζεται. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να του μιλήσετε για το πώς περάσατε την ημέρα σας, πείτε του τα προβλήματά σας, τα παράπονά σας – δεν ξέρει για τι μιλάτε, λέει. “Συγγνώμη, αγάπη μου, αλλά δεν ξέρω – Γιατί μου μιλάς;

Δεν είναι διασκεδαστικό να σας δείξουμε το σωστό μέγεθος του μικρόκοσμου της τηλεόρασης.

Ναι, έχετε δίκιο για αυτό. Σας κάνει να νιώσετε ότι όλα αυτά δεν είναι τόσο σημαντικά όσο νομίζετε.

Source