Να απαλλαγούμε από την αδυσώπητη ασθένεια που έπιασε στην περιοχή Alaşehir της Manisa … – Asayiş

Ο βετεράνος της Κύπρου Necdet Uysal (67), ο οποίος δεν μπόρεσε να αναρρώσει από την αδυσώπητη ασθένεια που έπιασε στην περιοχή Alaşehir της Manisa, απεστάλη στο τελευταίο του ταξίδι. Το πρωτόκολλο του Alaşehir εκπλήρωσε επίσης τα τελευταία καθήκοντα του βετεράνου Uysal, ο οποίος απεστάλη στο τελευταίο του ταξίδι με στρατιωτική τελετή μετά την τελετή κηδείας στην περιοχή Tepeköy.

Ο Necdet Uysal (67), βετεράνος της Κύπρου από το Alaşehir, πατέρας 3 παιδιών, υπέκυψε στην ατελείωτη ασθένεια που έπιασε. Ο Necdet Uysal θάφτηκε στις 11:00 στο αγροτικό νεκροταφείο Tepeköy της υπαίθρου του Alaşehir. Διαπιστώθηκε ότι ο Necdet Uysal, ο οποίος θάφτηκε στο Νεκροταφείο Tepeköy με στρατιωτική τελετή μετά την τελετή κηδείας στο Τζαμί Tepeköy Mahallesi, υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του παγκρέατος τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Alaşehir, Abdullah Uçgun, ο δήμαρχος του Alaşehir, Ahmet Öküzcüoğlu, Διοικητής του Συντάγματος Εκπαίδευσης του Alashir, ανώτερος συνταγματάρχης Mevlüt Ece, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων του Alaşehir, Osman Saraç και πολίτες παρευρέθηκαν στη στρατιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Tepeköy Neighborhood.

Source