ΝΙΚΟ. Η κυβέρνηση έχει ξεχάσει να αγνοήσει τους κατοίκους του κρίσιμου πύργου της Tilleria

Δήλωση του Μάριου Μούγκι, βουλευτή του DIKO και προεδρικού υποψηφίου NEDIK στη Λευκωσία, σχετικά με τον αποκλεισμό του δρόμου Πύργου

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android για Android Տ ΕΔΩ για iOS

Η ανακοίνωση είναι όπως είναι.

“Η κυβέρνηση έχει ξεχάσει και αγνοήσει τους κατοίκους του μακρινού πύργου της Τιλιρίας. Οι κατακτητικές αρχές του ψεύτικου κράτους συνεχίζουν να διώκουν τους κατοίκους του Πύργου, να μην τους επιτρέπουν να εργάζονται, να μετακινούνται, μερικές φορές ακόμη και να διακινδυνεύουν τη ζωή τους.

Μόλις την περασμένη Τρίτη αποκλείστηκε ένα ασθενοφόρο από τη διέλευση των οδοφράξεων, αφήνοντάς το να περιμένει δυόμισι ώρες χωρίς αποτέλεσμα από διαπραγματεύσεις με τον ΟΗΕ.

Κάθε μέρα, περίπου 1.500 άνθρωποι περνούν από τα τετράγωνα του Zodia և Agios Dometios, έρχονται στις ελεύθερες περιοχές για εργασία, ιατρικούς λόγους ή τα σχολεία και τα κέντρα κατάρτισης των παιδιών τους, ενώ οι κάτοικοι του Πύργου Tilliria παραμένουν παγιδευμένοι για περισσότερο από τρεις μήνες.

Η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφαλή διέλευση των κατοίκων του Πύργου μέσω της οδοφράγματος · εάν είναι απαραίτητο, κλείστε το φράγμα στην περιοχή έως ότου οι αρχές κατοχής να συμμορφωθούν με τις προφανείς απαιτήσεις των κατοίκων του Πύργου Tilliria.

Δήλωση του Μάριου Μούγκι, βουλευτή του DIKO και προεδρικού υποψηφίου NEDIK στη Λευκωσία, σχετικά με τον αποκλεισμό του δρόμου Πύργου

Η ανακοίνωση είναι όπως είναι.

“Η κυβέρνηση έχει ξεχάσει και αγνοήσει τους κατοίκους του μακρινού πύργου της Τιλιρίας. Οι κατακτητικές αρχές του ψεύτικου κράτους συνεχίζουν να διώκουν τους κατοίκους του Πύργου, να τους εμποδίζουν να εργάζονται, να μετακινούνται, μερικές φορές ακόμη και να διακινδυνεύουν τη ζωή τους.

Μόλις την περασμένη Τρίτη, το ασθενοφόρο απαγορεύτηκε να περάσει τα οδοφράγματα, αφήνοντάς το να περιμένει δυόμισι ώρες χωρίς αποτέλεσμα από διαπραγματεύσεις με τον ΟΗΕ.

Κάθε μέρα, περίπου 1.500 άνθρωποι περνούν από τα τετράγωνα του Zodia D Agios Dometios, έρχονται σε κενές παρτίδες για εργασία, ιατρικούς λόγους ή τα σχολικά κέντρα μάθησης των παιδιών τους, ενώ οι κάτοικοι του Πύργου Tilliria παραμένουν παγιδευμένοι για περισσότερο από τρεις μήνες.

Η κυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφαλή διέλευση των κατοίκων του Πύργου μέσω της οδοφράγματος · εάν είναι απαραίτητο, κλείστε το φράγμα στην περιοχή έως ότου οι αρχές κατοχής να συμμορφωθούν με τις προφανείς απαιτήσεις των κατοίκων του Πύργου Tilliria.

Source