Νικόλαος Ιωάννου. Μετά το κόκκινο στο “πάγο”, έξι στον πάγκο, τρία στο περίπτερο

Nicholas John red

Ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες του “Nottingham Forest”, ένας από τους “εξαιρετικούς” παίκτες, έγινε “απολυμένος” στην ομάδα της Αγγλίας. Η διεθνής ομάδα της Κύπρου κέρδισε με τη φανέλα “Καλημέρα” του Βαγγέλη Μαρινάκη όταν μετέφερε από την ΑΠΟΕΛ σε αγγλικό σύλλογο. Στην πραγματικότητα, τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης LM εκτιμούσαν αρκετά το χρυσό του αριστερού ποδιού, το οποίο ήταν στην αρχική σειρά για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο αγώνας με τον Λούτον στις 28 Οκτωβρίου φαίνεται ότι άλλαξε τις πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του Νικολά Ιωάννου στην ομάδα της Αγγλίας. Στο 45ο λεπτό του αγώνα, κατά τη διάρκεια του σκορ 0-0, ο Κύπριος αμυντικός έλαβε άμεση κόκκινη κάρτα και από τότε ο Chris Houghton (αντικαθιστώντας τον Sabri Lamouzi, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ιωάννου μετακόμισε στο Nottingham) δεν τον χρησιμοποίησε πια.

Ακολούθησαν εννέα παιχνίδια, όταν ο Νικόλας Ιωάννου δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό և, στην πραγματικότητα, βγήκε από τα τρία τελευταία παιχνίδια. Οι Άγγλοι πλήρωσαν 500.000 ευρώ για να αγοράσουν τα δικαιώματά του από την APOEL, προσφέροντάς του ένα τριετές συμβόλαιο, απομένει να δούμε αν ο δυναμικός αμυντικός θα ενεργοποιηθεί σύντομα ή θα υπάρξουν απροσδόκητες εξελίξεις.

Δείτε την απέλαση του Νικολάου Ιωάννου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source