Νικόλαος Παπαδάκης Κοινοβουλευτικός υποψήφιος της Αμμοχώστου

Ο Νικόλας Παπαδάκης γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 19 Ιουνίου 1980, το δεύτερο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας προσφύγων από την Αμμόχωστο.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Γραμματικής το 1999, հետո αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στο 70ο Τμήμα Μηχανικών, έφυγε για το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Essex. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο CASS Business School, στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου, με πτυχίο εσωτερικού ελέγχου. Μετά από αυτό επέστρεψε στην Κύπρο και συνέχισε τις σπουδές του στο Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Ουαλίας (Αγγλία), του οποίου είναι Πιστοποιημένος Δημόσιος Λογιστής (ACA).

Έχει εργαστεί στο τμήμα συμβούλων της PriceWaterhouseCoopers ως σύμβουλος επιχειρήσεων · σε άλλα ελεγκτικά γραφεία ως ελεγκτής և φοροτεχνικός σύμβουλος. Εργάστηκε επίσης ως διευθυντής στην Pepper Cyprus Ltd, καθώς και ως οικονομικός διευθυντής στο Hyperion Group.

Είναι παντρεμένη με τον Kyriak Vuturi από την Αμμόχωστο, Ανώτερο Διευθυντή Έμμεσης Φορολογίας στο PriceWaterhouseCoopers, με τον οποίο έχουν έναν γιο και δύο κόρες.

Source