“Νιώθω ευγνώμων, όλα πήγαν όπως είχε προγραμματιστεί, είμαστε όλοι … | Δημοσιογράφος Κύπρος

En eni Balacini և Ο Βασίλης Κιλικιάς βρίσκεται στη θάλασσα της ευτυχίας μετά τη γέννηση του γιου τους.

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, το μεσημέρι, ο Υπουργός Υγείας և ο επιτυχημένος παρουσιαστής και το μωρό της απολύθηκαν από το νοσοκομείο μητρότητας, φεύγοντας για το σπίτι τους. Παρά τις μάσκες στα πρόσωπά τους, τα μάτια τους ήταν γεμάτα χαρά και ενθουσιασμό για το «δώρο του Θεού», όπως είχαν περιγράψει επανειλημμένα την άφιξη του Cicilias the Younger.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Η οικογένεια μεγάλωσε, happiness η ευτυχία τους ενισχύεται από την άφιξη του παιδιού τους, περίπου ενάμιση χρόνο μετά το γάμο, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2019 στο IN. St. St. Isidore στο Likabet, με μια μέτρια τελετή, με μερικούς αγαπητούς φίλους և φίλους.

Παρόλο που, ως ζευγάρι, ο Βασίλης Κιικιάς, η Τζένη Μπαλακίνι, από την αρχή, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και της κοινής γνώμης. Και οι δύο έχουν διατηρήσει χαμηλές αποχρώσεις όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Έτσι την Τρίτη, ένας μεγάλος αριθμός εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης περίμενε μια ανακοίνωση, μια φωτογραφία, μια τηλεοπτική λήψη με τους γονείς με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Ευγενικοί και επιφυλακτικοί, συμπεριφέρθηκαν ακόμη και σύμφωνα με το έθιμο της θεραπείας, προσφέροντας παραδοσιακά γλυκά σε όλους τους δημοσιογράφους, φωτογράφους και τηλεθεατές που περιμένουν.

Οι δυο τους δεν έκρυβαν, αλλά προτιμούσαν να μιλήσουν, να μοιραστούν την αλήθεια τους, όχι να κρύψουν, αφήνοντας την «πίσω πόρτα». Ο μικρός Ένι Μπαλατσίν աս Βασίλης Κικιλιάς, ο οποίος είχε πιάσει τον μικρό τους άγγελο, αφήνοντας το νοσοκομείο μητρότητας, ευχαρίστησε, ενθουσιασμένος και χαρούμενος, τόσο ο γιατρός τους όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο πρώτος που μίλησε ήταν ο γιατρός τους, ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Δρ. Παντελής Τρομποκίς, ο οποίος είπε: «Την ημέρα των Χριστουγέννων, ένα υγιές, πλήρες νεογέννητο βάρους 3,5 κιλών γεννήθηκε με καισαρική τομή. Έπρεπε να είμαι ειλικρινής, είχαμε μια δύσκολη γέννηση, αλλά αποδείχθηκαν πολύ δυνατοί. Στη συνέχεια, στις τυπικές εργαστηριακές εξετάσεις, που είναι μια ρουτίνα διαδικασία, το νεογέννητο μένει στο θάλαμο μητρότητας λίγο περισσότερο. Όπως μπορείτε να δείτε, και οι δύο είναι πολύ υγιείς και σήμερα και οι δύο φεύγουν από το Iasso. Τους ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου, είναι και οι δύο γνωστοί άνθρωποι, όλοι τους γνωρίζουμε, αλλά είναι ένα μοναδικό ζευγάρι, καθοδηγούμενο από αγάπη, συντροφικότητα και τη δύναμη που τους κυβερνά. Είναι εκπληκτικό πόσο πραγματικά υποστηρίζονται ο ένας τον άλλον. Τους εύχομαι ό, τι καλύτερο για το νέο τους μέλος, το μικρό τους αγόρι. Κάθε ευτυχία always είναι πάντα μια δύναμη που τις ξεχωρίζει. “

Με τη σειρά του, είπε ο Υπουργός Υγείας. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το γιατρό μας, φυσικά, ολόκληρο το προσωπικό του νοσοκομείου μητρότητας, το οποίο είναι το πιο σημαντικό, όλος ο κόσμος για τις πολύ γλυκές ευχές τους, που μας συγκίνησαν. Ευχαριστώ πολύ όλους. “

«Αναζητούσα πάντα τον γιο του», είπε, προφανώς ενθουσιασμένος. “Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό, τον κ. Παντελή Τρόμποκκι, και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό της ICU. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την εξαιρετική ομάδα που εργάζεται για τα κορίτσια στο νεογέννητο θάλαμο. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό… ειδικά ο σύζυγός μου. ”

Η σχέση του Βασίλη Κικιλιά με την Ελένη Μπαλακζίνου ήταν προφανής, ήταν ιδιαίτερη από την αρχή – καρμική. Μια ισχυρή ερωτική σχέση, η οποία μετατράπηκε σε σχέση ζωής και για τους δύο. Δεν είναι τυχαίο ότι ευχαρίστησαν πάρα πολύ τον Βασίλη, για όλη αυτή τη φορά είχε μείνει στο νοσοκομείο μητρότητας με το μωρό τους, αρκεί το απασχολημένο και απαιτητικό πρόγραμμά της να ήταν δίπλα του.

Όπως είπε στο «μυστικό» և Sasa Stamati. «Είμαι ευγνώμων που όλα πήγαν καλά. Είμαστε όλοι στο σπίτι μαζί, υγιείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source