Νορβηγική κυριαρχία της 5ης Διεθνούς Περιήγησης Ποδηλασίας της Ρόδου (vid)

Η 5η Διεθνής Περιήγηση Ποδηλασίας στη Ρόδο ολοκληρώθηκε με επιτυχία με 167 ποδηλάτες και τους Νορβηγούς να παίρνουν την πρώτη θέση.

Οι Νορβηγοί ήταν οι νικητές της 5ης Διεθνούς Περιήγησης Ποδηλασίας της Ρόδου. Ο Tord Goodmestad κέρδισε την πρώτη θέση στο Grand Prix της Ρόδου που φιλοξένησε η Mitsis Hotels και ο συμπατριώτης του Fredrik Dversnes (και οι δύο Team Coop) κέρδισε χρυσό στη Διεθνή περιοδεία της Ρόδου.

Η κυπριακή εθνική ομάδα Ανδρέας Μιλτιάδης ορίστηκε Βασιλιάς των Ορέων, και ο 29ος Έλληνας στρατηγός ήταν ο Περικλής Ηλίας (Περιφερειακή ομάδα Αττικής). Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Rodilios Cycling Club և Sports Tours Hellas με τους συνδιοργανωτές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου (DOPAR), υποστηρίζοντας παράλληλα το Παλάτι των Δωδεκανήσων. Συμμετείχαν συνολικά 167 ποδηλάτες από 25 ομάδες από 18 διαφορετικές χώρες. Πάντα τηρώντας το πρωτόκολλο υγείας, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (health-road), οι διοργανωτές μεριμνούσαν ώστε αυτή η υπέροχη εβδομάδα ποδηλασίας στη Ρόδο να είναι αξέχαστη για όλους εκείνους που συμμετείχαν σε αυτό.

Η παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, κ. Γιώργου Ορτζ Αμίρα στη Ρόδο, μαρτυρεί τη μεγάλη σημασία των διεθνών αγώνων ποδηλασίας. Το «δώρο» δόθηκε επίσης από τον νέο πρόεδρο του ΕΟΠ. Ο κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, ως ο Κύπριος ομόλογός του, ο κ. George Vorge George Vorge. Οι μεγάλοι χορηγοί έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση. Mitsis Hotels, Aegean Airline և Hibiscus Fine Food, καθώς και χορηγοί. Beyond Group, Rhodes Cars, Blue Star, EKO Hatzimanolis, Fidusa, Bioracer և Hedera: Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα Moto Marschalls, EKAV, τη Γενική Κλινική Euromedica, την Αστυνομία Κυκλοφορίας της Ρόδου, τον Ερυθρό Σταυρό για τη διασφάλιση της ασφάλειας των αθλητών στις διεθνείς ποδηλατικές διαδρομές.

Ειδήσεις Google SDNA
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ! Λογότυπο SDNA Σχετικά με τα ΝΕΑ GOOGLE:

Source