Νοσοκομεία σε ασφυξία. Μια μικρή ανάσα στη Λεμεσό με την προσθήκη κρεβατιών στο βραχυπρόθεσμο τμήμα

Η κατάσταση στο νοσοκομείο Λεμεσού συνεχίζει να είναι αγχωτική, σύμφωνα με τον Δρ. Costi – Τα κρεβάτια στο βραχυπρόθεσμο τμήμα έχουν αυξηθεί, ενισχύεται με προσωπικό

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android Տ ΕΔΩ για iOS

Τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας συνεχίζουν να βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση, καθώς η καθημερινή συχνότητα εμφάνισης κοροναϊού αυξάνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι ασθενείς να γίνονται δεκτοί και να γίνονται δεκτοί.

Η ραγδαία άνοδος των ασθενών σε γηροκομεία, που άρχισαν να «πνίγονται» το ένα μετά το άλλο, άκουσε τον συναγερμό στο ΟΚΥΠΥ, το οποίο χθες ανακοίνωσε σχέδια για την ενίσχυση τους.

Εδώ και αρκετές ημέρες, το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αντιμετωπίζει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς έχουν δημιουργηθεί ασθενοφόρα για τη μεταφορά ασθενών, ενώ το ασθενοφόρο, το οποίο θεραπεύει ασθενείς με πονόλαιμο, είναι συνεχώς απασχολημένο. Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς λαμβάνουν πρώτες βοήθειες σε ασθενοφόρα.

Μιλώντας για: Κύπρος Φορές: Ο επικεφαλής του βλεννογόνου του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, Δρ. Ο Ανδρέας Κωστής σημειώνει ότι η κατάσταση στο νοσοκομείο παραμένει αγχωτική, և το προσωπικό κάνει ό, τι είναι δυνατόν για τη σωστή φροντίδα όλων των ασθενών.

«Είναι εντάξει στο νοσοκομείο σήμερα, αλλά η κατάστασή της είναι σοβαρή. “Στείλαμε μερικούς ασθενείς στον ιδιωτικό τομέα ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε”.

Όπως είπε ο Δρ. Η Costi αντιμετωπίζει επί του παρόντος έναν 17χρονο ασθενή με μια υποκείμενη ασθένεια և άλλους νέους, οπότε όλοι πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη το πρόβλημα, να ακολουθήσουμε αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα και να λάβουμε μέτρα.

Στο ερώτημα αν πρόκειται για βραχυχρόνια περίθαλψη, έχει ενισχυθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα OKYPY, Dr. Ο Costi σημείωσε ότι ο αριθμός των κρεβατιών έχει αυξηθεί σε 10, ενώ το νοσοκομείο αναμένεται να ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες με επιπλέον κρεβάτια και προσωπικό.

Το σχέδιο δράσης για την επιδημία OKYPY, το οποίο εφαρμόζεται is προβλέπει την ανάπτυξη περίπου 400 κλινών σε κοινούς θαλάμους: 65 κρεβάτια στον ΔΟΜ is, αξιολογείται σε κυπριακή βάση է ενημερώνεται καθημερινά για να εξυπηρετεί συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες պայման. ανάγκες των: Οργάνωση:

Ταυτόχρονα, η πληρότητα του Νοσοκομείου Πληροφοριών είναι και πάλι 100%, το οποίο επίσης υπό μεγάλη πίεση և βρίσκεται εντός των ορίων του.

Source