Νοσοκομείο της Νίκαιας: Η Circuit πωλούσε πλαστά αρνητικά πιστοποιητικά δοκιμών σε εξαιρετικές νοσοκόμες.

Η Circuit πούλησε ψεύτικα καθαρά αρνητικά πιστοποιητικά σε εξαιρετικές νοσοκόμες. Δύο γυναίκες που διέπραξαν απάτη συνελήφθησαν, όπως και η τρίτη που τους έδωσε ψεύτικο πιστοποιητικό

Κατεβάστε το ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CYPRUS IM ΕΔΩ για Android Android և ΕΔΩ για iOS

Τρεις ξένες γυναίκες, 31, 45 և 51 ετών, συνελήφθησαν στη Νίκαια το απόγευμα της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη για πλαστογραφία και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη της επίμονης ασθένειας.

Όσον αφορά το χρονικό του συμβάντος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 51χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να εισέλθει στο νοσοκομείο της περιοχής της Νίκαιας ως συνοδευόμενος ασθενής, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία δείχνοντας αρνητικό μοριακό τεστ. πιστοποιητικό, σύμφωνα με έναν 45χρονο άνδρα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως στη σκηνή, τους συνέλαβαν և, όπως αποδείχθηκε κατά την προκαταρκτική έρευνα, έλαβε το αμφισβητούμενο πιστοποιητικό από τον 31χρονο κατηγορούμενο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας βρήκαν το 31χρονο κορίτσι, συνέλαβε την 51χρονη γυναίκα ενώ παρέδωσε το ψεύτικο πιστοποιητικό ύψους 10 ευρώ.

Όπως αποδείχθηκε, ο 31χρονος εναγόμενος ετοίμασε πλαστά πιστοποιητικά αρνητικών μοριακών αποτελεσμάτων – μια γρήγορη δοκιμή για το COVID-19 – τα πούλησε σε γυναίκες για 10 ευρώ, ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για νοσηλευτική. Ιδρύματα που εργάζονται ως υπομονετικοί υπάλληλοι.

Οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στον Εισαγγελέα Πειραιά.

Πηγή: protothema.gr

Source