“Ντροπή και έγκλημα. “Σταματώ να υποστηρίζω την Άρσεναλ”

Η Πάφος FC «τρέχει» τη νικηφόρα σειρά τριών αγώνων στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στο Ντασάκι εναντίον του Εθνικού Άχνα 2. Μετά τη νίκη με σκορ 0. Ο Στιβ Κωνσταντινίδης μίλησε για το παιχνίδι της Δευτέρας και για το μέλλον του στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα σχολίασε την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά, τι ανέφερε ο Κύπριος προπονητής στο SPOR FM

… νίκη επί του Εθνικού. “Όταν κερδίζετε, η επόμενη μέρα είναι καλή. “Χθες παίξαμε αρκετά καλά, νικήσαμε μια ομάδα που ήταν αήττητη για πέντε παιχνίδια, η τακτική μας ήταν σωστή, τελικά κερδίσαμε μακριά από το σπίτι.”

… συνεχίζεται. “Στην αρχή, είπαμε ότι θέλαμε να είμαστε στην κορυφή της δεύτερης ομάδας. Δεν αξίζαμε να είμαστε στους πρώτους έξι, αν αξίζαμε να είμαστε εκεί. Ο στόχος μας είναι ο πρώτος. “

… το δικό του μέλλον. “Είναι τέλειο, όσον αφορά τις συνθήκες, έχουμε ό, τι θέλουμε. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στη συνέχεια. Ήμασταν σε μια στιγμή που απομένουν ακόμη οκτώ παιχνίδια. Ίσως οι ιδιοκτήτες να δουν τι θα συμβεί στα επόμενα παιχνίδια και να αποφασίσουν. Αν με προσκαλέσουν σε μια συνάντηση, θα τους μιλήσω και θα δω. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα. Δίνω χρόνο στους παίκτες στο γήπεδο και έξω. Για να παίξετε τον παίκτη, πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη και άνεση ανάμεσα σε αυτόν και εσάς, για να ανταλλάξετε απόψεις για τη ζωή. Όταν ένας παίκτης παίζει σε λάθος θέση, χάνει την εμπιστοσύνη του. Πρέπει να βρω το κουμπί και για τους 25 παίκτες, և πρέπει να τα πάει καλά με όλους. “

… Δημιουργία του Ευρωπαϊκού Σούπερ Λιγκ. “Ντροπή. Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Ορισμένα σωματεία κινδυνεύουν να κλείσουν, ενώ άλλα κοστίζουν δισεκατομμύρια. Είναι έγκλημα για μένα. Πρέπει να συνεχίσει το Champions League χωρίς αυτούς. Οι ιδιοκτήτες των αγγλικών ομάδων είναι Αμερικανοί, θέλουν να παίξουν στο πρωτάθλημα, όπως στο MLS. Πώς θα αισθανθούν στην Ισπανία εάν υπάρχει ένα πρωτάθλημα χωρίς “Barcelona” και “Real”; Τι άλλο θέλουμε εκτός από το Champions League; Εάν τα χρήματα φτάνουν στις ακαδημίες, εντάξει. Αλλά τα χρήματα θα πάνε στις ομάδες. Γιατί η Άρσεναλ και η Τότεναμ είναι οι κορυφαίες έξι ομάδες στην Αγγλία; “Θα σταματήσω να υποστηρίζω την Άρσεναλ αν συμβεί αυτό.”

Source