Ντροπή στο υπουργείο Υγείας για αλλαγές στις ανακοινώσεις του Covid-death

Η έκθεση του δημοσιογράφου σας στην Κυπριακή Αλληλογραφία (Τρίτη 20 Απριλίου) ότι το υπουργείο Υγείας φαίνεται να μην ενημερώνει πλέον το κοινό για το κατά πόσον άτομα που έχουν πεθάνει από το covid-19 επίσης υπέφεραν από υποκείμενες συνθήκες υγείας, έπληξαν σοβαρά τα 12 μου. -ετή ερωτική σχέση με όλα τα πράγματα της Κύπρου.

Σίγουρα, η καθαρή χαρά ήταν η δίκαιη, αμερόληπτη αναφορά. Από την πρώτη μέρα της λεγόμενης «πανδημίας», υποστήριξα τον χειρισμό της κυβέρνησης μας. Διαφωνούσα συχνά, αλλά τα πήγαινα πολλά καθώς φαινόταν ισορροπημένο και λογικό. Αλλά αυτό, αν είναι αλήθεια, είναι μια κατάφωρη πολιτική να ασπρίζει και να παραπλανά το Κυπριακό κοινό.

Περαιτέρω καθαρή χαρά της συνταξιοδότησης και της διαμονής εδώ είναι η αξιολόγηση ότι μετά από δεκαετίες ζωής σε όλο τον κόσμο, θεωρώ τους Κυπρίους να βρίσκονται στο κορυφαίο άκρο της φωτεινότητας. Εμείς (συγγνώμη, θεωρώ τον εαυτό μου ως υιοθετημένοι Κύπριοι) είμαστε πάρα πολύ φωτεινοί για να παρασυρθούμε από παραπληροφόρηση.

Μέχρι τώρα, ήταν τόσο ξεκάθαρο όσο ένα χτύπημα στο πρόσωπο ότι οι υποκείμενες συνθήκες υγείας έπαιξαν τη σημαντικότερη αιτία θανάτων που σχετίζονται με το Covid. Τα τμήματα υγείας μας, ειλικρινά, χωρίς προκατάληψη, μας το έλεγαν. Γιατί, τώρα, εάν είναι αλήθεια, συμβαδίζουν με άλλους κυνικούς χειρισμούς της αντίληψης και του ελέγχου του πλήθους, που εμφανίζονται από άλλες κυβερνήσεις;

Μετά την ελάφρυνση των περιορισμών, τολμούσα το fave chippy μου στη βάση Dhekelia. Η πρώτη μέρα αλλά άδειο. Λοιπόν, αποθηκεύστε ένα άλλο τραπέζι. Δέκα από αυτά. Χωρίς κοινωνική απόσταση. Πολύ ανώτεροι μπάτσοι, στρατιωτικοί, ΟΗΕ – θα μπορούσα να πω από τις στολές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μου δόθηκε μια απογοητευτική εμφάνιση καθώς βάζω τα μπλουζάκια και τα σορτς της Aya Napa Cub 18-30!

Καθώς γέλασαν, αγκάλιαζαν, χαστούκι πίσω, επισκευάστηκαν στα λιμουζίνα που οδηγούσαν από τον σοφέρ, χωρίς μάσκες. Σκέφτηκα. Τι στη γη ξέρουν ότι δεν το κάνουμε;

Παύω να αναρωτιέμαι και να αναπτύσσω μια πολύ αιτιολογημένη δυσπιστία, που διακοσμείται από τη σημερινή έκθεση της Cyprus Mail.

Ντροπή για το υπουργείο Υγείας.

Gordon I MacFarlaine, πιλότος αεροπορικών μεταφορών (retd), Ορόκλινη

Source