Νυχτερινή απαγόρευση της Οδησσού από τις 10μμ έως τις 5πμ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Bhubaneswar, Προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του Covid-19, το Οδησσός κυβέρνηση έχει επιβάλει νυχτερινή απαγόρευση σε όλη την κατάσταση από τις 10 μ.μ. την Πέμπτη έως τις 5 π.μ. την Παρασκευή για περιορισμό Παραμονή Πρωτοχρονιάς εορταστικές εκδηλώσεις.

Ωστόσο, όλες οι βασικές υπηρεσίες και κινήσεις θα επιτρέπονται κατά τη διάρκεια του ώρες απαγόρευσης.

“Η κυβέρνηση της Οντίσα επιβάλλει νυχτερινή απαγόρευση από τις 10 μ.μ. απόψε έως τις 5 π.μ. αύριο το πρωί σε ολόκληρη την πολιτεία. Ζητείται από το ευρύ κοινό να συνεργαστεί. Όλες οι βασικές υπηρεσίες και κινήσεις επιτρέπεται να συνεχιστούν κατά τις ώρες της απαγόρευσης”. Ειδικός Επίτροπος Αρωγής (SRC) Ο Pradeep Kumar Jena έκανε tweet την Πέμπτη.

Η Τζένα είπε ότι παρόλο που οι υποθέσεις Covid-19 ήταν μάρτυρες μιας φθίνουσας τάσης στην Οντέσα, οι άνθρωποι έπρεπε να είναι προσεκτικοί καθώς οι εκκλησίες θα επιδεινώσουν την κατάσταση.

Εκτός αυτού, υπήρχε απειλή νέου μεταλλαγμένου στελέχους κοραναϊού, το οποίο είναι σημαντικά πιο μολυσματικό, πρόσθεσε.

Ο Αστυνομικός Επίτροπος του Cuttack-Bhubaneswar Sudhanshu Sarangi είπε ότι όλα τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά κατά τη διάρκεια της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας στις δίδυμες πόλεις.

Διαφήμιση


Είπε ότι περίπου 40 πλατόνια αστυνομίας θα αναπτυχθούν για την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το κράτος διέταξε την Τετάρτη να απαγορεύσει τις εκκλησίες σε δημόσιους χώρους για εορτασμούς μηδενικής νύχτας και παρόμοιες άλλες εκδηλώσεις στις 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου σε ολόκληρη την πολιτεία.

Ανέφερε ότι οι εκκλησίες σε δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, εστιατορίων, κλαμπ, πάρκων, συνεδριακών κέντρων και Kalyan Mandap για να καλωσορίσουν Νέος χρόνος και παρόμοια άλλα revelleries απαγορεύτηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κορυφαία αποθέματα για παρακολούθηση – Tata Steel, Vedanta, Adani Green, Tata Motors, Maruti, M&M, DHFL, V-Mart, Indian Bank και άλλα
Επερχόμενα smartphone στην Ινδία τον Ιανουάριο του 2021
Από την Amazon που αγοράζει την Κύπρο έως τη Γερμανία που διασώζει τη Γαλλία – εδώ είναι δέκα από τις πιο «εξωφρενικές» προβλέψεις για το 2021

Το edtech της Ινδίας σε διαγράμματα – Πώς η μετάβαση στην διαδικτυακή μάθηση σήμαινε χρήματα, αποτίμηση και χρήστες για τους τύπους BYJU’S, Unacademy και άλλους

.Source