Ξάπλωσε και κοίταξε το κεφάλι του …… | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η αστυνομία της Πάφου ερευνά μια υπόθεση επαιτείας όταν μια γυναίκα μπήκε σε ένα σπίτι κοντά στην περιοχή Αράκελος Παύλος στην περιοχή Ακάρ για να ικετεύσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ξαπλώνει για να ξεκουραστεί όταν είδε τον ξένο στο κεφάλι του, ο οποίος στη συνέχεια έφυγε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσαν οι πολίτες στην αστυνομία, λένε ότι η γυναίκα περιπλανιζόταν στα σούπερ μάρκετ και σπίτια στη λεωφόρο της Ελλάδας, της επιβλήθηκε πρόστιμο 85 ευρώ, αλλά φαίνεται ότι δεν το έκανε.

Η αστυνομία προτρέπει τους πολίτες να είναι προσεκτικοί σχετικά με την επαιτεία. Επιπλέον, κάλεσε τους πολίτες να προσέχουν τις προσεγγίσεις των ξένων και να μην εμπιστεύονται τυφλά κάποιον άγνωστο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε πολλές περιπτώσεις, άγνωστοι άνθρωποι πλησίασαν σε πολυσύχναστα μέρη, δρόμους, σπίτια, ζητώντας οικονομική βοήθεια και κάνοντας διάφορες κατηγορίες.

Οι ειδικοί προτιμούν συχνά να επισκέπτονται σπίτια όπου ζουν ανασφαλείς, ηλικιωμένοι, είτε για ψώνια στο δρόμο είτε για οικονομική βοήθεια με τέτοια ψεύτικα πρόσχημα.

Πηγή: KYPE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source