Ξένος υπήκοος που είπε στην αστυνομία ότι ήταν αφγανός που είπε ότι «είμαι τουρίστας» του επιβλήθηκε πρόστιμο για παραβίαση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας

Η ηρεμία βιώθηκε στις πολυσύχναστες πλατείες και στους δρόμους της πόλης λόγω των περιορισμών της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που εφαρμόστηκαν σε ολόκληρη τη χώρα στο πλαίσιο της εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συγκεντρώθηκαν για να ψήσουν ψωμί: 72 άτομα έπιασαν κοροναϊό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 7

Τίτλος

Στις 5 Δεκεμβρίου, οι γυναίκες έψησαν ψωμί μαζί πριν από το χειμώνα στη γειτονιά 150 κατοικιών του Kapuzbaşı, 65 χιλιόμετρα από την περιοχή Yahyalı, όπου ζουν 615 άτομα.

Τίτλος

Εν τω μεταξύ, ορισμένες γυναίκες που ζούσαν στη γειτονιά υπέβαλαν αίτηση σε νοσοκομεία με έντονα πυρετό και βήχα.

Τίτλος

Τα αποτελέσματα των γυναικών που υποβλήθηκαν σε εξετάσεις Kovid-19 στο νοσοκομείο ήταν θετικά.

Τίτλος

Στη συνέχεια, η γειτονιά σε καραντίνα χθες με την απόφαση του Επαρχιακού Συμβουλίου Υγιεινής και έκλεισε σε εισόδους και εξόδους.

Τίτλος

Οι γυναίκες ήταν σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Τίτλος

Οι ομάδες μαγνητοσκόπησης που συνδέονται με την Επαρχιακή Διεύθυνση Υγείας εργάστηκαν επίσης στη γειτονιά. Διαπιστώθηκε ότι τα αποτελέσματα 72 από αυτούς που είχαν το τεστ κοροναϊού ήταν θετικά.

Τίτλος

Οι ανάγκες διατροφής της γειτονιάς καλύπτονται από την Ομάδα Κοινωνικής Υποστήριξης της Vefa.

Συγκεντρώθηκαν για να ψήσουν ψωμί: 72 άτομα έπιασαν κοροναϊό

Συνολικά, 72 άτομα είχαν θετικά αποτελέσματα ως αποτέλεσμα της λοίμωξης από κοροναϊό γυναικών που συγκεντρώθηκαν για να ψήσουν ψωμί στην περιοχή Kapuzbaşı της περιφέρειας Yahyalı του Καϊσέρι. Η γειτονιά ήταν καραντίνα.

Οι δρόμοι και οι δρόμοι καθαρίστηκαν

Οι ομάδες του δήμου καθάρισαν τους δρόμους και τους δρόμους που έμειναν άδειοι

ΑΑ

Εκείνοι που δεν συμμορφώθηκαν με τον περιορισμό επιβλήθηκαν πρόστιμα

Οι ομάδες του Τμήματος Αστυνομίας του Ντενιζλί ζήτησαν από τους ανθρώπους στους δρόμους τις άδειές τους και τιμωρούσαν εκείνους που δεν τήρησαν τους περιορισμούς.

Συγκεντρώθηκαν για να φτιάξουν ψωμί στο Καϊσέρι: Και οι 40 γυναίκες πήραν κοροναϊό

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Συγκεντρώθηκαν για να φτιάξουν ψωμί στο Καϊσέρι: Και οι 40 γυναίκες πήραν κοροναϊό

Έγγραφο που ζητήθηκε από το άτομο στο όχημα

Οι αστυνομικές ομάδες ζήτησαν έγγραφα άδειας από το άτομο στο όχημα που σταμάτησαν κατά τη διάρκεια της πρακτικής στην Πλατεία Μαρτύρων Delikliçınar στις 15 Ιουλίου.

ΑΑ

Είπε ότι ήταν τουρίστας αλλά αποδείχθηκε διαφορετικός

Οι ομάδες επέβαλαν πρόστιμο στον Haseeb A (22), υπήκοο του Αφγανιστάν, ο οποίος φορούσε τη στολή της εταιρείας συσκευασίας στην οποία εργάστηκε και είπε ότι ήταν τουρίστας, με την αιτιολογία ότι η επιχειρηματική του γραμμή δεν απαλλάχθηκε από την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Το τελευταίο μήνυμα που έπληξε την καρδιά από τον άνδρα που έπιασε κοροναϊό και πέθανε: Είμαι αργά, εσείς δεν είστε

ΠΑΙΖΩ 00:36

Το τελευταίο μήνυμα που έπληξε την καρδιά από τον άνδρα που έπιασε κοροναϊό και πέθανε: Είμαι αργά, εσείς δεν είστε

Ο Yaşar Ünal, 62 ετών, συνταξιούχος του PTT που έπιασε κοροναϊό στο Çorum, δεν μπόρεσε να επιβιώσει στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της περιόδου θεραπείας των 20 ημερών, το βίντεο του Ünal που ηχογράφησε με το κινητό του τηλέφωνο πριν μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας είπε στους ανθρώπους: «Μακάρι ο Αλλάχ να μην το δώσει σε κανέναν. Αποδείχθηκε ότι κάλεσε λέγοντας, «είμαι αργά, εσείς δεν σηκωθείτε».


.Source