Ξέρετε τι επενδύει το @MygueRodulfo, PI στο eToro; – Τελευταίες ειδήσεις, Breaking News, Top News Headlines

Τα επενδυτικά εργαλεία δεν είναι πάντα διαισθητικά για νέους επενδυτές. Αρκετές φορές οι χρήστες πλατφορμών όπως το eToro πρέπει να καθοδηγούνται από τους Popular Investors, ή PI, για να λαμβάνουν πιο άνετες αποφάσεις με τα περιουσιακά τους στοιχεία. Κάθε ένα από αυτά τα άτομα επενδύει με έναν δυνητικά ελκυστικό τρόπο σε άλλα μέλη της κοινότητας. Αν και όλοι έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά, το καθένα έχει μια πολύ διαφορετική προσέγγιση για τις επενδύσεις.

@MygueRodulfo: Έτσι επενδύει αυτό το PI από το Μεξικό

Για παράδειγμα, κοιτάξτε μερικούς από τους επενδυτές στη χώρα μας με τους περισσότερους οπαδούς στο eToro. Υπάρχει @MygueRodulfo, ένας δημοφιλής επενδυτής σε επίπεδο πρωταθλητή που επενδύει το 82% του ενεργητικού του σε μετοχές, την πιο δημοφιλή κατηγορία περιουσιακών στοιχείων στην πλατφόρμα. Ωστόσο, αφιερώνει επίσης σχεδόν το 15% των πόρων του σε ETF, σε μια προσπάθεια να παραχωρήσει διαφοροποίηση και να μειώσει τον κίνδυνο στα χρήματά του. Μέχρι σήμερα, έχει περισσότερους από 120 ακόλουθους.

Συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιό σας έχει 88 διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία. Ωστόσο, μόνο τέσσερις καταλαμβάνουν περισσότερο από το 2% των πόρων του. Στην κορυφή είναι η Apple, η εταιρεία με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση της αγοράς στον κόσμο. Στη συνέχεια υπάρχει η IAG, η οποία ελέγχει αεροπορικές εταιρείες όπως η Iberia, η British Airways, η Level και η Aer Lingus. Διαθέτει επίσης περιουσιακά στοιχεία της κινεζικής εταιρείας ημιαγωγών SMIC και του συμπατριώτη της Tencent, ηγέτη στην ψυχαγωγία και τις επικοινωνίες.

Όπως έχει ήδη ειπωθεί, επενδύει επίσης σε ορισμένα ETF που εστιάζονται στην κινεζική τεχνολογία και εταιρείες. Όσον αφορά τις μετοχές της εταιρείας, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανιών στο χαρτοφυλάκιό της. Για παράδειγμα, ο διαστημικός τομέας έχει την Virgin Galactic, ενώ η μόδα αντιπροσωπεύεται από την Under Armour. Η AT&T ξεχωρίζει από τις τηλεπικοινωνίες, ενώ το Beyond Meat αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον του για καταναλωτικά προϊόντα. Στο παιχνίδι έχει επιλέξει Activision-Blizzard.

Δείτε το χαρτοφυλάκιο αυτού του επενδυτή για τον εαυτό σας

Οι δημοφιλείς επενδυτές είναι μέρος αυτής της ομάδας επειδή έχουν αποδειχθεί ότι λαμβάνουν συγκεκριμένους τύπους αποφάσεων που θα μπορούσαν να είναι ελκυστικοί για πολλούς χρήστες. Αλλά η προηγούμενη απόδοση δεν εγγυάται ποτέ μελλοντικά αποτελέσματα, έτσι τα χαρτοφυλάκια σας μπορούν επίσης να χάσουν ξαφνικά. Εάν, ωστόσο, ένας χρήστης επενδύσει μέσω του eToro, έχει επίσης τη δυνατότητα να αντιγράψει αυτήν ή άλλες επενδυτικές στρατηγικές προς όφελος του πλούτου του.

Επενδύστε στο μέλλον σας με έναν πιο έξυπνο τρόπο

Το eToro είναι μια ρυθμιζόμενη οντότητα, στην Ευρώπη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και στο Ηνωμένο Βασίλειο από την FCA. Είναι επίσης καταχωρημένο στο CNMV στην ενότητα Εταιρείες Επενδυτικών Υπηρεσιών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου σε Δωρεάν Υπηρεσία. Έχει επίσης τον αυστραλιανό κανονισμό ASIC. Τα CFD είναι πολύ μοχλευμένα και επικίνδυνα και ενδέχεται να μην είναι κατάλληλα για όλους τους επενδυτές. Μπορείτε να χάσετε περισσότερα από την αρχική σας επένδυση. Αυτό το περιεχόμενο προορίζεται μόνο για σκοπούς ενημέρωσης και προσέγγισης και δεν πρέπει να θεωρείται επενδυτική συμβουλή ή πρόταση. Η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικής απόδοσης. Τα περιουσιακά στοιχεία Crypto είναι εξαιρετικά ευμετάβλητα προϊόντα που δεν ρυθμίζονται Δεν υπάρχει προστασία για τους επενδυτές.

Source