Ξέσπασε το 8998. Πάνω από 330.000 μηνύματα εστάλησαν την πρώτη ημέρα της εφαρμογής του [ΒΙΝΤΕΟ]

Δεύτερος Αποκλεισμός: Αυτό είναι γεγονός από τις πέντε το πρωί և 8998, το οποίο έπληξε την πρώτη ημέρα της εφαρμογής του, βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο.

Κατά την παρέμβασή του στο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANT1, Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος αναφέρει ότι στις 7 μ.μ. 330.000 εστάλησαν στις 00, ενώ αναμένει ότι στις 9 μ.μ. Θα φτάσει τις 400.000 έως το 00.

Σύμφωνα με τον κ. Κόκκινο, περίμεναν ότι θα στέλνονταν λιγότερα μηνύματα σήμερα, καθώς οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν δύο φορές την ημέρα, αλλά σημείωσε ότι ο αριθμός ήταν ελαφρώς υψηλότερος από το αναμενόμενο.

Συνέχισε ότι το 1/3 των μηνυμάτων αναφέρονται στο έκτο μάθημα, δηλαδή σωματικές ασκήσεις ՝ αθλητικές κατηγορίες.

Όσον αφορά την ηλεκτρονική μάθηση στα σχολεία, την τηλεόραση σε δημόσιες υπηρεσίες, είπε ότι μπορεί να υπάρχουν βελτιώσεις, αλλά είναι έτοιμοι να λύσουν οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα.

“Οι τηλεπικοινωνίες είναι ένα ίδρυμα που μπορεί να παραμείνει ως συστατικό της εργασίας όχι μόνο στο κοινό αλλά και στον ιδιωτικό τομέα μετά την επιδημία”, δήλωσε ο κ. Κοκκινός.

Με την ευκαιρία του ανοίγματος της πλατφόρμας εμβολιασμού αύριο, ο Υφυπουργός δήλωσε ότι αναμένουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, προσθέτοντας ότι την τελευταία φορά όλα πήγαν ομαλά.

Ερωτηθείς εάν η πλατφόρμα είναι έτοιμη να δεχτεί την επόμενη αύξηση των εμβολίων, για να κάνει περισσότερα ραντεβού, είπε ότι έχει σχεδιαστεί για να δέχεται πολλούς περισσότερους ανθρώπους, ωστόσο, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν πιθανά τεχνικά προβλήματα.

Συμπερασματικά, είπε ότι οι πρακτικές στην Κύπρο είναι αρκετά ικανοποιητικές, ενώ τόνισε ότι είναι τρεις φορές καλύτερες από κάποιες χώρες, καθώς ορισμένες από αυτές δεν έχουν βρει ακόμη τρόπο να ελέγξουν πόσες φορές κάποιος ζητά. γραπτό μήνυμα εξαιρετική κίνηση.

Source