Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το νέο εξάμηνο του προγράμματος CIU Nursing Master’s Program

Διεθνές Πανεπιστήμιο Κύπρου (CIUΚαθηγητής Δρ. Η Hatice Sütçü Çiçek, έζησε σε όλο τον κόσμο Κορωνοϊός Δηλώνοντας ότι η σημασία των εργαζομένων και των νοσηλευτών στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο λόγω της επιδημίας, είπε ότι ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι η αύξηση γνώσεων, ικανών και ικανών μεταπτυχιακών φοιτητών στη νοσηλευτική εκπαίδευση και έρευνα σε εθνική και διεθνή κλίμακα.

Δίνοντας τις πληροφορίες ότι οι προπτυχιακές μαίες και οι νοσοκόμες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα, ο Çiçek δήλωσε ότι στη διαδικασία εκπαίδευσης του προγράμματος, 4 υποχρεωτικά και 3 μαθήματα επιλογής, 1 σεμινάριο και 1 διατριβή θα πρέπει να ολοκληρωθούν με επιτυχία.

Καθηγητής Δρ. Ο Çiçek δήλωσε ότι τα μαθήματα όπως η Φυσιοπαθολογία και το Εννοιολογικό Πλαίσιο της Νοσηλευτικής πρέπει να ληφθούν και ότι τα μαθήματα επιλογής θα καθοριστούν σύμφωνα με τη μελέτη και τα ενδιαφέροντα του μαθητή και ότι μία από τις μεγάλες εταιρείες νοσηλευτικής όπως Εσωτερικές και Χειρουργικές Ασθένειες, Παιδί, Γυναίκες Υγεία, Δημόσια Υγεία Νοσηλευτική μπορεί να επιλεγεί.

“Οι πτυχιούχοι μπορούν να βρουν την απασχόληση και στους δύο τομείς υγείας και πανεπιστήμια”

Ο Çiçek σημείωσε ότι οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος θα λάβουν τον τίτλο της εξειδικευμένης νοσοκόμας και ότι οι απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν τόσο στον τομέα της υγείας όσο και ως ακαδημαϊκός.

Καθηγητής Δρ. Οι απόφοιτοι çiçek έχουν προτεραιότητα λόγω του υψηλού επιπέδου γνώσεων που λαμβάνουν σε πολλούς τομείς όπως ιδρύματα διάγνωσης και θεραπείας εξωτερικών ασθενών ή δημόσιων και ιδιωτικών τομέων, κέντρα κατάρτισης και παροχής συμβουλών, ιδρύματα που παρέχουν υπηρεσίες φροντίδας στο σπίτι, κέντρα φροντίδας και αποκατάστασης για ηλικιωμένους – άτομα με αναπηρία παιδιών, πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης

.Source