Ξεκίνησε έρευνα για «προσβολή του Προέδρου» στις αφίσες «Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια» της CHP

CHP Μουντάνια Η Περιφερειακή Διεύθυνση κρέμεται στους πίνακες διαφημίσεων “Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια“Οι αφίσες αφαιρέθηκαν στη μέση της νύχτας.” Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια; ” Όσον αφορά τις δημοσιεύσεις “Προσβολή του Προέδρου” Η έρευνα ξεκίνησε αυτεπαγγέλτως με την κατηγορία. Η Διοίκηση της Μπούρσα δήλωσε ότι οι αφίσες αφαιρέθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας. Συχνά αναφέρθηκε από την CHP ότι τα αποθεματικά της Κεντρικής Τράπεζας έλειπαν 128 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στη δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα της Προύσας, δηλώθηκε ότι η Γενική Εισαγγελία της Μούνταια ξεκίνησε μια αυτεπάγγελτη έρευνα για “προσβολή του Προέδρου” από τις 17.30 λόγω των διαφημίσεων στους πίνακες διαφημίσεων του Δήμου Mudanya.

Στη δήλωση, σημειώθηκε ότι οι απαραίτητες διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα.

Δήλωση της Διοίκησης της Προύσας

Στη δήλωση της Διοίκησης της Προύσας, έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

“Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια; Και η” CHP “δημοσιεύτηκε σε 6 πινακίδες που ανήκουν στον Δήμο Mudanya και στις αφίσες με τη σιλουέτα του Προεδρικού Συγκροτήματος, οι εν λόγω αφίσες αφαιρέθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας με εντολή του Γενικού Εισαγγελέα της Mudanya Γραφείο για την κατάσχεσή τους. ” χρησιμοποιήθηκε η έκφραση.

Τιτίβισμα Kılıçdaroğlu: Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια;

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της CHP Kemal Kılıçdaroğlu μίλησε για τις αφαιρούμενες αφίσες στο Mudanya στο πρόγραμμα Buket Aydın στο Haber Global. Ηγέτης CHP, στο Twitter μετά την εκπομπή “Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια; ρώτησε. Ενώ χιλιάδες επισημάνσεις “μου αρέσει” και retweets έρχονται στην ανάρτηση του Kılıçdaroğlu. οι πολίτες δημοσιεύουν επίσης στο Twitter, “Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια;”

Η CHP εγκαινιάζει δράση λέγοντας “Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια” με πινακίδες και πανό

Οι οδηγίες του Kılıçdaroğlu, πανό και πινακίδες σε ολόκληρη την Τουρκία στο μέλλον “όπου 128 δισεκατομμύρια δολάρια” ανέφεραν ότι το κύριο ερώτημα.

.Source