Ξεκίνησε για ένα drone. Επτά άτομα διασώθηκαν

Η ναυτική αστυνομία του λιμανιού κινητοποιήθηκε το απόγευμα για να βρει το drone στην περιοχή της Λεμεσού για να σώσει τους επτά επιβάτες της.

Γύρω στις 14.25 σήμερα, η Αστυνομία έλαβε πληροφορίες ότι ένα drone, ένα ιστιοφόρο, πήγαινε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Νέο Λιμάνι της Λεμεσού λόγω μηχανικής δυσλειτουργίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πλοίο παρασύρθηκε από τον άνεμο και χρειάστηκε άμεση βοήθεια.

Η Αστυνομία Αγκάτου “Astrap 30” κατευθύνθηκε αμέσως για να εντοπίσει το σκάφος και η Ακάτος “Διόνυσος”, η οποία βρισκόταν σε περιπολία, κλήθηκε επίσης να περιηγηθεί στην περιοχή.

Περίπου 2,40 το πρωί, το σκάφος ήταν περίπου 100 μέτρα από την είσοδο στο Νέο Λιμάνι. Διαπιστώθηκε ότι το πλοίο μετακινήθηκε από τα κύματα στη δεξαμενή, είναι απαραίτητο να σύρετε αμέσως. Ένας από τους επιβάτες του σκάφους βρισκόταν στο πηγάδι, το οποίο πήρε το “Lightning 30” και το μετέφερε με ασφάλεια στην προσγείωση.

Ο Άγαθος “Διόνυσος” της Αστυνομίας ανέλαβε τη ρυμούλκηση, η οποία μετέφερε με ασφάλεια το πλοίο στη Μαρίνα Λεμεσού. Οι επτά επιβάτες στο πλοίο είναι σε καλή υγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source