Ξεκίνησε η πρώτη φάση του έργου Long Beach του Δήμου Iskele.

πανό8

Στη δήλωση του δήμου, αναφέρεται ότι με το έργο, οι λακκούβες που προκαλούν μείωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων λόγω υπερβολικών βροχοπτώσεων κατά τη χειμερινή περίοδο θα «εξαφανιστούν».

Στην πρώτη φάση του έργου, θα τοποθετηθούν σωλήνες από σκυρόδεμα 60 cm και γραμμή αποχέτευσης 730 μέτρων βρόχινου νερού.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων, στην περιοχή όπου θα γίνει η χωματερή, θα υπάρξει πεζοδρόμιο, παρκέ, ποδήλατο και μονοπάτι για τη δεύτερη φάση.

Στη δήλωσή του σχετικά με το θέμα, ο δήμαρχος του Σσκέλε Χασάν Σαντίκογλου δήλωσε ότι εργάζονται για το θέμα της αποχέτευσης των βροχών, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Ο Sadıkoğlu είπε ότι με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου, το νερό της βροχής στην περιοχή θα συλλέγεται και θα απορρίπτεται τακτικά.

Ο Sadıkoğlu ευχαρίστησε τους επενδυτές της περιοχής που συνεργάστηκαν με τον Δήμο İskele για τα εν λόγω έργα και υπογράμμισαν ότι όταν ολοκληρωθεί το έργο, οι άνθρωποι της περιοχής όχι μόνο θα έχουν τη γραμμή αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων, αλλά και τη διαδρομή με τα πόδια και το ποδήλατο και το πεζοδρόμιο.

Ο Sadıkoğlu δήλωσε ότι στοχεύουν στην εξάλειψη του κινδύνου πλημμυρών και πλημμυρών με έργα αποχέτευσης όμβριων υδάτων στο İskele και στα χωριά της.

πανό134

Source