Ξεπερνώντας το Guerrero, θέλει (և) Ιωάννου

Υπάρχουν δύο προτεραιότητες όσον αφορά το παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου Άρης, Επιθετικός και αριστερός αμυντικός. Η απόφαση να ενισχυθούν αυτές οι δύο θέσεις έχει ληφθεί, և τώρα οι κίτρινοι-μαύροι βρίσκονται υπό διερεύνηση με τους παίκτες που έχουν βάλει στα ραντάρ μεταφοράς.

Μία από τις περιπτώσεις που συζητείται σοβαρά από τη διοίκηση σε συνεργασία με αυτήν Άκης Μαγιον, για να ενισχύσει την αριστερά στην άμυνα, είναι ένας 25χρονος Κύπριος, Νικόλαος Ιωάννου, που ανήκε στο Nottingham Forest από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι διεθνής, έπαιξε στο APOEL για έξι συνεχόμενα χρόνια (2014-2020), καταγράφοντας 125 εμφανίσεις, ενώ την ίδια περίοδο κέρδισε πέντε πρωταθλήματα.

Το ποδόσφαιρο «μεγάλωσε» στην Αγγλία, ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι που ήταν 19 ετών. Υπέγραψε ένα τριετές συμβόλαιο στο Νότινγχαμ, αν και ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, με πέντε εμφανίσεις στην αρχή 11, και δεν είναι πλέον μέρος του προγράμματος της Αγγλίας. Ο Άρης ζήτησε να μάθει τα γεγονότα της υπόθεσης του Νικολάου Ιωάννου, καθώς εκτιμά ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της ομάδας, καθώς και εμπειρία և παραστάσεις, ενώ είναι πιθανό ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πώμα.

Τώρα στο αποκορύφωμα της επίθεσης, ο Άρης, διερευνούν πολλές περιπτώσεις παικτών με ειδικά κουμπιά παιχνιδιού να «κουμπώνουν» σε ένα ομαδικό παιχνίδι. Ένα από αυτά, που αποτελεί απόδειξη περί πλεονασμού των δεδομένων, είναι το ίδιο Miguel Γngel Guerrero:Στην πραγματικότητα, είναι ο «επιλεγμένος» του Todoru Karipidis, ο οποίος κάνει τη δουλειά του, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον πρώην επιθετικό του “Ολυμπιακού” και τώρα “Nottingham Forest”.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στη χώρα μας από το 2018 έως τον Ιανουάριο του 2020 (62 αγώνες / 17 γκολ), με μια στάση στις Ισπανικές Leganies, είναι πιστός στο Nottingham Forest μέχρι το 2022, με το οποίο έχει συμμετάσχει μόνο 9 φορές, χωρίς καν να βρει η πορεία προς τα αντίπαλα δίκτυα. Οι προσπάθειες του Άρη δεν είναι καθόλου εύκολη, δεδομένου του μεγέθους της σύμβασης του Guerrero. Ωστόσο, το κίτρινο και το μαύρο θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή με έναν ποιοτικό παίκτη, που σχετίζεται με την ελληνική πραγματικότητα.

,Source