Ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού του և τώρα έχει … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μια απίστευτη ιστορία για ένα αγόρι που είναι συνήθως εκατομμυριούχος, αλλά πραγματικά δεν μπορεί να αγγίξει τα χρήματά του, αναφέρει η New York Times.

Ο άτυχος ήρωας είναι ο Stephen Thomas, ο οποίος πριν από χρόνια αποφάσισε να επενδύσει σε Bitcoin με συνολικά 7.002 κρυπτονομίσματα, αλλά έχει δύο ακόμη επιλογές.

Χαμένος κωδικός:

Η ιστορία ενός Γερμανού επενδυτή που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο έχει ως εξής … Όταν αγόρασε αυτό το Bitcoin, το έβαλαν σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι σε έναν σκληρό δίσκο γνωστό ως IronKey, το οποίο προστατεύεται από τον απαιτούμενο κωδικό ασφαλείας.

Ο Stephen Thomas έγραψε τον κωδικό πρόσβασης σε ένα κομμάτι χαρτί, αλλά τον έχασε χρόνια αργότερα, οπότε δεν είναι σίγουρος ποιος είναι ο κωδικός πρόσβασης. Στην πραγματικότητα, προσπαθώντας να εξοφλήσει την αξία των κρυπτονομισμάτων, τα οποία ανέρχονται τώρα σε περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ, στο παρελθόν δεν κατάφερε να μπει, ξοδεύοντας οκτώ από τις 10 προσπάθειές του.

Έτσι έχει τόσα εκατομμύρια … καθισμένος και περιμένει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

“Θα ξαπλώσω στο κρεβάτι και θα το σκεφτώ. “Τότε θα πάω στον υπολογιστή με μια νέα στρατηγική, αυτό που θα κάνω δεν θα λειτουργήσει, θα απογοητευτώ ξανά”, περιέγραψε.

Δεν είναι μόνος

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις. Σύμφωνα με τους New York Times, από τα 18,5 εκατομμύρια Bitcoin που κυκλοφορούν, το 20% μπορεί να αποκλειστεί.

Πηγή: gazzetta.gr

Source