Ξυλοκοπήθηκε με έναν πλάστη από τη σύζυγό του στην Προύσα και ρίχτηκε στον δρόμο με αυτοσυγκράτηση

Στην περιοχή Osmangazi της Προύσας, η γυναίκα που φέρεται να χτύπησε τον σύζυγό της, με την οποία διαφωνούσε λόγω ζηλοτυπίας και την έριξε από το σπίτι, προκάλεσε επίσης δυσκολίες στις ομάδες που ήρθαν στη σκηνή.

Το περιστατικό συνέβη στο Muradiye Mahallesi Beşikçiler Caddesi της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο Zinnur B (41) και η σύζυγός του Meral B (38) άρχισαν να διαφωνούν για το ζήτημα της ζήλιας. Με τη συζήτηση να μεγαλώνει, η Meral B επιτέθηκε στον σύζυγό της Zinnur B με τον πλάστη που αγόρασε από την κουζίνα.

Δαγκώνοντας το χέρι του Zinnur B, η Meral B έριξε τον μισό κεφάλι του σύζυγό της Zinnur B στο δρόμο, παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ο τραυματισμένος Zinnur B, ο οποίος βρισκόταν στο δρόμο, ανέφερε την κατάσταση στην αστυνομία και τις ιατρικές ομάδες. Οι ιατρικές ομάδες που ήρθαν στη σκηνή έκαναν την πρώτη παρέμβαση στον Zinnur B στη σκηνή.

Οι αστυνομικές ομάδες ήθελαν να μεταφέρουν τη Meral B, στην οποία παραπονέθηκε ο σύζυγός της, στο αστυνομικό τμήμα. Ο Meral B, ο οποίος δεν άνοιξε την πόρτα στις αστυνομικές ομάδες για λίγο, στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και αντέδρασε στις αστυνομικές και ιατρικές ομάδες.

Ο Meral B αντέδρασε στις ομάδες λέγοντας “Δεν μου αρέσεις, χτύπησε την πλάτη μου, φύγε από αυτό το σπίτι” και έκλεισε την πόρτα στις ομάδες.

Εν τω μεταξύ, ένα ιατρικό προσωπικό από το 112, που βρισκόταν στην πόρτα, κινδύνευε να κολλήσει μεταξύ της πόρτας.

Μετά από περίπου μισή ώρα προσπάθειας πειθώ, ο Meral B μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει. Ο Zinnur B, ο οποίος είπε στα μέλη του Τύπου για το περιστατικό, είπε: «Μου χτυπήθηκε από τη γυναίκα μου. Έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Διαμαρτυρηθήκαμε από ζήλια. Χτύπησε το χέρι μου, με χτύπησε. Έκανε το ίδιο χθες το βράδυ. Αφήστε τους να πάρουν αυτή τη γυναίκα “, είπε.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο Zinnur B δεν μπόρεσε να ελέγξει τα δάκρυα. Αστυνομικές ομάδες ξεκίνησαν έρευνα σχετικά με το περιστατικό.

NTV

Source