ξύπνημα υπέροχο selcuklu ρολόι παρακολούθησης τελευταίου επεισοδίου τρέιλερ

Awakening Η σειρά Great Seljuk έχει κάνει την πιο εκπληκτική κίνηση των τελευταίων εβδομάδων. Οι δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές έλαβαν μια τέτοια απόφαση αυτή τη φορά που όσοι την άκουγαν ήταν σοκαρισμένοι. Συναντώντας με το κοινό τη Δευτέρα, το Awakening έκανε ένα βήμα που εντυπωσίασε το κοινό από τη σειρά Great Seljuk.

Απίστευτες εξελίξεις έλαβαν χώρα στο σύνολο της ιστορικής σειράς Uyanış Büyük Selçuklu, σε σκηνοθεσία του Sedat İnci και σενάριο του Serdar Özönalan, υπό την παραγωγή του Akli Film. Το ξύπνημα, στο οποίο οι Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun και Sevda Erginci μοιράστηκαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δημιούργησαν συζητήσεις για το μέλλον με μια είδηση ​​που θλίβει το κοινό της σειράς Great Seljuk.

Με μια εξέλιξη που εμφανίστηκε στο σύνολο της σειράς, η σειρά Awakening Great Seljuk ανακοίνωσε τι παρακολουθήθηκε μια απίστευτη εξέλιξη. Με την ανάπτυξη του σετ, η σειρά Awakening Great Seljuk άρχισε να κάνει τους θαυμαστές της να περιμένουν κατάπληξη θέτοντας τον εαυτό του σε αβεβαιότητα. Αυτή η σοκαριστική έκπληξη, η οποία εμφανίστηκε λίγες μέρες πριν από τη Δευτέρα, την ημέρα μετάδοσης, ανησυχούσε όλους.

1617962599350-thghfyghgyf.jpg

Η λήψη σταμάτησε λόγω των περιπτώσεων κοροναϊού που εμφανίζονται στο σετ της σειράς Awakening Great Seljuk. Η αφύπνιση, η οποία έχει προσεγγίσει ευρύ κοινό από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε στην οθόνη, αποφάσισε να σταματήσει τη λήψη λόγω των περιπτώσεων του Covid-19, της μεγάλης σειράς Seljuk. Δεν είναι ικανοποιημένη με αυτό, η σειρά έστειλε όλους τους ηθοποιούς και έθεσαν τους εργαζόμενους σε άδεια.

ξυπνάω-μεγάλα-σελκουλού-μελσίκα-ποιος είναι-bugra-gulsoy-grfdgtfhgfh.jpg

Ο Ekin Koç, ο οποίος έδωσε ζωή στον χαρακτήρα του Ahmet Sencer στη σειρά Awakening Great Seljuk, κηρύχθηκε εξαιρετική κατάσταση στη σειρά με θετικό αποτέλεσμα. Στη σειρά, όπου όλα τα σετ είχαν τεθεί σε αναστολή, οι ηθοποιοί πήραν άδεια. Αναστάτωσε τους οπαδούς της σειράς που θα έπρεπε να εμφανίζονται στις οθόνες τη Δευτέρα 12 Απριλίου.

Οι περιπτώσεις Coronavirus αυξάνονται στο σετ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το πιο περίεργο θέμα για τη σειρά “Awakening Great Seljuks”, το οποίο δεν θα εμφανίζεται στις οθόνες τη Δευτέρα το βράδυ, είναι “Θα εμφανιστεί στην οθόνη την επόμενη εβδομάδα;” συνέβη. Οι περιπτώσεις κορονοϊού στη σειρά έχουν αρχίσει να αυξάνονται πρόσφατα. Αυτές οι εξελίξεις, που ανησυχούν οι παραγωγοί και το προσωπικό, αντικατοπτρίζονται ως αρνητική κατάσταση για τους λάτρεις της σειράς, τόσο για τις τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθούν όσο και για τους ηθοποιούς που θαυμάζουν.

Source