Ογδόντα χρόνια ιστορίας για το Jeep®

Το 2021 είναι μια ειδική χρονιά για το Jeep®, που γιορτάζει την 80η επέτειό του φέτος. Για οκτώ δεκαετίες, ηγείται των οχημάτων 4 × 4, της ελεύθερης κυκλοφορίας και της περιπέτειας. Ο θρύλος του Jeep ξεκινά το 1941 με το διάσημο Willys MB, το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής 4 × 4 που αναπτύχθηκε με την πάροδο των ετών με τη συνεχή εισαγωγή νέων μοντέλων μέχρι σήμερα και το όνομα Jeep είναι συνώνυμο με απόλυτες δυνατότητες εκτός δρόμου.

Η εστίαση στην καινοτομία οδήγησε στην εξέλιξη του θρύλου, με την οποία η άνεση, η ασφάλεια և σύνδεση αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος του DNA της μάρκας, καθώς και δυνατότητες εκτός δρόμου. Σήμερα σηματοδοτεί την 8η επέτειο του Jeep, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του με την κυκλοφορία των πρώτων Plug-in Hybrid μοντέλων, το νέο Renegade 4xe և Compass 4xe. Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν τη μάρκα με ηλεκτρικά μοντέλα που λειτουργούν με καθαρό ηλεκτρικό ρεύμα και μηδενικές εκπομπές, αλλά είναι επίσης το πιο καινοτόμο σύστημα με τετρακίνηση, που ενεργοποιείται όταν το χρειάζεται ο οδηγός.

Ο πρωταγωνιστής του 2021 θα είναι η ειδική σειρά “80η επέτειος”, συλλεκτική έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Renagade, Compass, Wrangler և Gladiator. Η ειδική σειρά βασίζεται στις πιο δημοφιλείς εκδόσεις των μοντέλων, προσφέρει βασικό εξοπλισμό, άνεση, συστήματα υψηλής ασφάλειας, καθώς και μοναδικές λεπτομέρειες σχεδίασης. Μετά την παρουσίαση του Renegade, η “80η επέτειος” θα ακολουθήσει τις αντίστοιχες εκδόσεις των άλλων μοντέλων του δεύτερου τριμήνου του έτους. Παρά το γεγονός ότι κάθε μοντέλο Jeep έχει το δικό του στυλ – χαρακτήρα, η “80η” σειρά θα δημιουργήσει μια σύνδεση μεταξύ τους λόγω κοινών στοιχείων, όπως τα καθίσματα με το λογότυπο “80ο”, το εσωτερικό – φωτεινά μαύρα στοιχεία. ζάντες αλουμινίου – φυσικά η μάρκα “80η επέτειος” με το θρυλικό MB Willys.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της 80χρονης ιστορίας του, το Jeep ήταν πάντα πρωτοπόρος σε νέες κατηγορίες և τεχνολογία writing γράφοντας τώρα μια νέα σελίδα με το Plug-in Hybrid Renegade 4xe և Compass 4xe, το οποίο σύντομα θα συνοδεύεται από το Wrangler 4xe. Το νέο μοντέλο, που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα είναι το πιο αποτελεσματικό Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ. Ο πρώτος Wrangler μηδενικών εκπομπών στην ιστορία, ολοκλήρωσε με επιτυχία το θρυλικό ίχνος Rubicon στο Sigera Nևda, μια από τις πιο δύσκολες διαδρομές εκτός δρόμου που έχει χρησιμοποιήσει η Jeep για πιστοποίηση SUV για δεκαετίες.

Η Jeep ορίζει την κατηγορία της εδώ και 80 χρόνια, γι ‘αυτό η Jeep Cyprus και η CiC Automasters την γιορτάζουν με μοναδικές προσφορές. Το έτος ξεκινά με την ώρα προσφοράς Τζίπ: Ρενέγκαντ Από 17.900 ευρώ և: 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση,

Ακολουθήστε μας στις Ειδήσεις Google!


Source