Οδήγησαν το ορυχείο γάιδαρο Χάφτερ πίσω στο πεδίο

Ο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ BÜLENT ERANDAÇ

Τα γαϊδούρια έχουν άγνωστο καθήκον, σε αντίθεση με τη μεταφορά, ότι χρησιμοποιούνται ως ινδικά χοιρίδια για την ανίχνευση της θέσης των ναρκών από λαθρεμπόρους σε περιοχές με ορυχεία. Όταν οι λαθρέμποροι ήθελαν να διασχίσουν ένα ναρκοπέδιο, θα χρησιμοποιούσαν επιλεγμένα γαϊδούρια για να τους προστατεύσουν από το να σπάσουν ναρκοπέδιο. Τα γαϊδούρια που επιλέχθηκαν για αυτήν την εργασία αποστέλλονται στην περιοχή ναρκοπεδίων για να διασχίσουν και επισημαίνονται τα σημεία όπου το γαϊδούρι περπατούσαν καθώς περπατούσαν.
Θα ανοίξει ένα ασφαλές μονοπάτι στη γραμμή λαθρεμπορίου. Εάν το γαϊδούρι διέσχιζε με ασφάλεια το ναρκοπέδιο, ο λαθρέμπορος θα διέσχιζε τη γη μετά από αυτόν · αν το γαϊδούρι πατούσε στο ορυχείο, θα έστελνε πίσω του ένα άλλο γαϊδουράκι. Έτσι, ένα ασφαλές μονοπάτι θα είχε ανοίξει στη γραμμή λαθρεμπορίου. Το γαϊδουράκι που χρησιμοποιείται σε αυτή τη μέθοδο “ορυχείο γαϊδουριού” ονομάζεται “ορυχείο γαϊδουριού”.

Χρησιμοποιείται επίσης στην πολιτική

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ή την εξάλειψη των κινδύνων όχι μόνο στον τομέα του λαθρεμπορίου και του στρατού, αλλά και στην πολιτική και στις επιχειρήσεις. Όταν τα ιμπεριαλιστικά τρομοκρατικά κράτη, βαθιές οργανώσεις και συμμορίες θέλουν να προκαλέσουν αναταραχή σε οποιαδήποτε περιοχή ή χώρα, στέλνουν τους ανθρώπους που είναι επιρρεπείς σε αυτά τα έργα, δηλαδή τα γαϊδουράκια, ως λαβίδες από το μέτωπο. Εάν κάνουν τη δουλειά που απαιτείται από αυτούς χωρίς να προκαλέσουν θύματα και χωρίς να τους πιάσουν, θα τα ακολουθήσουν και θα τα βάλουν σε απόθεμα. Εάν συμβεί κάτι σε αυτές τις λαβίδες, ένα άλλο πιρούνι ή κώλο μου αποστέλλεται από πίσω, οπότε αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να φτάσει στον στόχο.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

Τέτοιου είδους γαϊδουράκια χρησιμοποιούνται επίσης στο παιχνίδι που παίζεται στη Μέση Ανατολή. Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στέλνουν πρώτα γαϊδουράκια όπως HAFTER, DAESH, PKK, PYD, YPG στα ορυχεία. Αργότερα, μπαίνουν στην περιοχή για να εφαρμόσουν τα ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΙΑ τους, πιπιλίζοντας το αίμα αθώων ανθρώπων, αναλαμβάνοντας τις κυβερνήσεις της χώρας και δεν ντρέπονται να κάνουν νέα δέματα. Ο κόσμος έχει αλλάξει. Κανένα τέτοιο φαγητό στις ΗΠΑ και την Ευρώπη … Προφανώς, το Ιράκ, η Συρία, και τρώνε μπουφέ από την Τουρκία στο Αζερμπαϊτζάν δεν ήταν αρκετό, ο κώλος μου οδήγησε ξανά το Χαφτ του αγρού στη Λιβύη. Τι συνέβη? Αμέσως, ο Πρόεδρος Ερντογάν και ο τουρκικός στρατός φρουρούσαν. Το προεδρικό μνημόνιο για τον τουρκικό στρατό να υπηρετήσει στη Λιβύη έγινε αποδεκτό με τις ψήφους του κόμματος AK και του MHP. Δυστυχώς, ο CHP του Kemal Kılıçdaroğlu, ο οποίος απέχει πολύ από την εθνική και αυτόχθονη θέση, το κόμμα IYI του Meral Akşener και τον πολιτικό βραχίονα της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK, το ορυχείο των ΗΠΑ, αντιτάχθηκε στην εθνική στάση. Αν και το κόμμα CHP-IYI-HDP το αντιτάχθηκε, ο Ερντογάν και ο τουρκικός στρατός, που ερμήνευσαν τα συναισθήματα του αγαπημένου έθνους, πήραν δράση. Ενώ το γαϊδουράκι ορυχείο Haftar οδηγήθηκε πίσω στο πεδίο από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία στη Λιβύη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Hulu-si Akar, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Γιασάρ Γκούλερ και οι Διοικητές Δύναμης πήγαν στη Λιβύη. Ο Άκαρ συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Ανώτατου Συμβουλίου της Λιβύης, Χαλίντ Ελ Μίσρι, τον Υπουργό Άμυνας Σελαχάδνιν Νεμρούς και τον Υπουργό Εσωτερικών, Φέθι Μπασάσα, και αργότερα επισκέφθηκε τη Διοίκηση της Ομάδας Εργασίας της Λιβύης και συναντήθηκε με τον Meh-metçik

Η τελευταία δοκιμή της MACRON

Δουλεύοντας για ειρήνη στη Λιβύη, όπου τα τουρκικά στρατεύματα Haft βγαίνουν στο πεδίο ενοχλείται από την παρουσία του Μακρόν, βρήκε την απειλή για την Τουρκία. Προφανώς η Χάφτ Τουρκία και η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης έχουν ξεχάσει να τους ξυλοκοπούν από τον στρατηγό του Λιβυκού στρατού. Από την Τουρκία στην κίνηση της Λιβύης επιτρέποντας στα στρατεύματα να στείλουν στις 2 Ιανουαρίου 2021 Μακροεντολή για παράταση 18 μηνών και τρελή κατάσταση. Πρόσεχε. Δεν έχουν αλλοιωθεί μόνο το CHP, το IYI PARTY, το HDP, αλλά και ο Macron και το ναρκοπέδιλο Hafter, που αντιτάχθηκαν στον τουρκικό στρατό να υπηρετήσει στη Λιβύη. Πίσω από τα παρασκήνια, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που έχουν εφαρμόσει ύπουλα σχέδια, οδηγούν το Haftar στα χωράφια, ακολουθούνται επίσης οι μυστικές προσπάθειες της Ρωσίας, η οποία δημιουργεί βάσεις στη Λιβύη. Ναί. Ο Macron βρίσκεται σε τελική ανατροπή. Για χρήση στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Γαλλία, την τελευταία φορά στη Λιβύη, πολεμώντας στην ανατολική Μεσόγειο με αγάπη μέσω του ορυχείου με την Τουρκία.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ BALL ΚΑΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΣΗΜΕΡΑ, δεν έχετε το τουρκικό έθνος που οι ΗΠΑ και η Ευρώπη προσπαθούν να πολιορκήσουν στην Ανατολία με βρώμικα παγκάκια. Παγκόσμια παιχνίδια που φαίνονται καλά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αρχηγός του στρατού και συγχωνεύτηκε με το έθνος και μια νέα Τουρκία. Ένα νέο έτος έχει ξεκινήσει. 2021, μιας μεγάλης μουσουλμανικής πολιτείας, η Τουρκία και το τουρκικό πλοίο στη θάλασσα θα είναι πιο αποτελεσματικά στην περιοχή. Ο Γάλλος πρόεδρος Macron είχε λάβει ένα τεράστιο χαστούκι από τον Πρόεδρο Ερντογάν, προφανώς ήταν δυσαρεστημένος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Δείπνο
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ. Ας ελπίσουμε ότι το γαϊδουράκι του Μάκρον Χάφτερ και το γαϊδουράκι της Αμερικής
Το PKK-PYD θα πνιγεί στα λάκκα που έσκαψαν.

MACRON HATTI

Η υποστήριξη της Γαλλίας για το Haftar εμφανίζεται καθημερινά σε ευρύτερες πλατφόρμες. Ο Χατάρ, ο οποίος προσπαθεί να ηγηθεί με πραξικόπημα στη Λιβύη, το οποίο αγωνίζεται με την αστάθεια, λαμβάνει την υποστήριξη της Γαλλίας. Έχοντας ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στην Αφρική, η χώρα μεταφέρθηκε σε εμφύλιο πόλεμο. Ο Χατάρ, ένα από τα γνωστά πρόσωπα της εποχής του Καντάφι, ο οποίος επιχείρησε πραξικόπημα το 2014 και απέτυχε, επανεμφανίστηκε τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Ο Χατάρ κερδίζει την υποστήριξη της Γαλλίας ενώ προσπαθεί να ανατρέψει τη νόμιμη κυβέρνηση.

13 ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ πιάστηκε

Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος τον Απρίλιο, 13 Γάλλοι πολίτες με διπλωματικά διαβατήρια, που φέρεται να υπηρετούν ως στρατιωτικός σύμβουλος των στρατευμάτων του Χαφτάρ, συνελήφθησαν στα σύνορα της Τυνησίας. Υπάρχουν επίσης πυραύλοι γαλλικού στρατού στο οπλοστάσιο των δυνάμεων άρσης βαρών. Ο Μπαρμπέλ χρησιμοποιεί τον στρατιωτικό εξοπλισμό που έδωσε η Γαλλία στην Αίγυπτο. Η Γαλλία βρίσκεται επίσης πίσω από τον δολοφόνο Άσαντ στη Συρία. Ο αναπληρωτής του Χάφτερ πήγε στη Συρία σε προηγούμενες περιπτώσεις, συζήτησε τη συνεργασία εναντίον του Άσαντ Τουρκίας. Η πρώτη προτεραιότητα της Γαλλίας στη Βόρεια Αφρική είναι να αναλάβει τον έλεγχο της Λιβύης. Εγκατασταθείτε σε λάδι και άλλα ορυχεία. Ο δεύτερος στόχος του είναι να ελέγξει την εκμεταλλευτική τάξη των εσωτερικών της Αφρικής. Παράλληλα με αυτά, σχεδιάζει επίσης να καταρρεύσει στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της Ανατολικής Μεσογείου. Ωστόσο, διαταράξτε τον πάγκο του sea-laş με τη νόμιμη κυβέρνηση της Τουρκίας για τη Λιβύη. Για αυτό το λόγο, έστειλε το ναυτικό του, το αεροπλανοφόρο Gaulle, στη Λεμεσό στην Ανατολική Μεσόγειο για να χρησιμοποιήσει τους Έλληνες ως γαϊδουράκια. εναντίον της Τουρκίας και της Λιβύης, καθώς και τη δημιουργία ναυτικής βάσης στην Κύπρο, τα διαβόητα σχέδια της προσπάθειας ανάθεσης. Η Τουρκία Άσαντ πίσω από τον εχθρό πίσω από το Χάφτερ. Στέκεται πίσω από τους Έλληνες. Ορυχείο με γαϊδουράκι πιστεύει ότι θα πολεμούσε με την Τουρκία. Τα πηδάλια του είναι μπερδεμένα επειδή ο εγκέφαλός του είναι μικρός. Πρέπει να ρωτήσετε τώρα; Τι κάνει η Γαλλία στη Συρία; Τι κάνει στη Λιβύη; Τι κάνει στην Κύπρο; Αυτές οι ερωτήσεις, οι οποίες είναι ναυλωμένες στον εγκέφαλο από τη Γαλλία από την Τουρκία και αναμένουν απαντήσεις …

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ PKK

Η Τουρκία, η Συρία στα βορειοανατολικά της εθνικής της ασφάλειας και η ανάληψη δράσης τόσο εναντίον τρομοκρατικών στοιχείων που απειλούν την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας, επέφερε επιτέλους μαζί του το δικαίωμα αποχώρησης από το νότο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ “Θα προστατεύσουμε το πετρέλαιο στη Συρία” και ξεκινώντας την περιπολία των αμερικανών στρατιωτών στη γραμμή από το Deir ez-Zor έως την περιοχή Hasakah του Rumeylan είναι ένα ζωτικό ζήτημα που πρέπει να ακολουθηθεί προσεκτικά. Ο Πρόεδρος Ερντογάν, πριν από την Επιχείρηση Ειρήνης, που υλοποιήθηκε με επιτυχία από το τουρκικό κρατικό μυαλό, σύμφωνα με τις υφιστάμενες στρατιωτικές περιοχές ελέγχου, το SDF / YPG ελέγχει επί του παρόντος μια έκταση περίπου 50 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, η οποία αποτελεί το 30 τοις εκατό της Συρίας. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν πολύτιμο πετρέλαιο, φυσικό αέριο και υδάτινους πόρους, συμπεριλαμβανομένων των εύφορων καλλιεργήσιμων εκτάσεων. Το 50 τοις εκατό των αρδευόμενων περιοχών της Συρίας (Hasakah, Raqqa, μέρος του Deir ez-Zor), το 70 τοις εκατό των ενεργειακών της πόρων και το 95 τοις εκατό του υδατικού δυναμικού της (φράγμα Tabqa και ποταμός Τίγρης) εντοπίστηκαν σε περιοχές υπό τον έλεγχο YPG. Τα τρομοκρατικά στοιχεία DEASH και PKK / YPG είναι ΜΙΝΕ ΑΞΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. Στον τομέα όπου οι μη ένοπλοι ένοπλοι φορείς όπως το DAESH και το PKK / YPG έχουν οργανωθεί, ένα από τα πιο καθοριστικά στοιχεία της διαμάχης εξουσίας ήταν ο έλεγχος των φυσικών πόρων. Στις πρώτες περιόδους του πολέμου, οι ενεργειακοί πόροι που ελέγχονται από τις συριακές δυνάμεις της αντιπολίτευσης και του καθεστώτος άρχισαν να εμπίπτουν στον έλεγχο του Daesh πρώτα και στη συνέχεια του PKK / YPG. Από το 2014, με το πρόσχημα της μάχης ενάντια στο DEASH, οι ΗΠΑ έχουν επεκτείνει την περιοχή ελέγχου στις βόρειες και ανατολικές περιοχές της Συρίας, καθιερώνοντας μια στρατιωτική συνεργασία με τη Συριακή οργάνωση του PKK, το PYD / YPG. τελικά, οι ΗΠΑ και το SDG / YPG (το οποίο χρησιμοποιεί ως πληρεξούσιο στον τομέα) ελέγχουν τους φυσικούς πόρους της χώρας.

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΓΩΓΗ

Οι πετρελαιοπηγές ακριβώς ανατολικά του Deir-ez-Zor αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 30 τοις εκατό όλων των ενεργειακών πόρων που διαθέτει η χώρα. Επιπλέον, η YPG έχει κρίσιμα πεδία φυσικού αερίου. Η Conoko, η μεγαλύτερη εγκατάσταση φυσικού αερίου της Συρίας, και άλλοι πόροι φυσικού αερίου ανατολικά του Deir ez-Zor, βρίσκονται επίσης υπό τον έλεγχο YPG. Τα στοιχεία YPG έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν περισσότερο φυσικό αέριο (περίπου 4,5-5 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα) από το καθεστώς του Άσαντ (περίπου 3 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα). Όπως και το πετρέλαιο, εξάγεται σχεδόν όλο το φυσικό αέριο. Τελικά, το YPG ελέγχει σχεδόν τα τρία τέταρτα των ενεργειακών πόρων της χώρας.

Source