Οδηγίες του Πούτιν να προχωρήσει στο στάδιο του εμβολιασμού όλων των πολιτών

Μιλώντας σε συνάντηση με μέλη της κυβέρνησης, ο Πούτιν είπε: «Ήμασταν στο στάδιο του εμβολιασμού μεγάλης κλίμακας. Ο πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισουστίν δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η βιομηχανία σε αυτόν τον τομέα όχι μόνο εκπλήρωσε τις υποσχέσεις της για πρότυπα και όγκους, αλλά επίσης υπερέβη τον προγραμματισμένο όγκο παραγωγής. «Πρέπει να προχωρήσουμε από τον μαζικό εμβολιασμό στον μαζικό εμβολιασμό», είπε.

«Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

“Νομίζω ότι το ρωσικό εμβόλιο είναι το καλύτερο στον κόσμο”, δήλωσε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι, όπως νόμιζαν προηγουμένως, η πρακτική δείχνει αυτό.

Ο Πούτιν σημείωσε ότι κανένα άλλο εμβόλιο αυτού του τύπου δεν παρέχει τόσο μεγάλη προστασία και ασφάλεια.

Ακολουθεί η κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Πούτιν, από την άλλη πλευρά, ΚορωνοϊόςΕξέφρασε ότι παρακολουθούσε την κατάσταση στην Αγγλία, όπου εμφανίστηκε με ανησυχία η νέα παραλλαγή της φήμης.

Μιλώντας σε συνάντηση με μέλη της κυβέρνησης, ο Πούτιν είπε: «Βλέπουμε τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, ειδικά στη Βρετανία. “Παρατηρούμε την κατάσταση εδώ με ανησυχία, είμαστε σε επαφή με τους ευρωπαίους εταίρους μας για αυτά τα θέματα.”

Δηλώνοντας ότι οι περιορισμοί στις μεταφορές και σε άλλες περιοχές είναι προσωρινά μέτρα, ο Πούτιν είπε, “Τι συμβαίνει στη χώρα μας, Κορωνοϊός«Πρέπει να καταλάβουμε πώς μπορούμε να εξαλείψουμε τις νέες απειλές που προκύπτουν, συμπεριλαμβανομένων των νέων μεταλλάξεων της χώρας».

ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΑΝ ΝΕΑ ΕΙΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΟΡΟΝΑΒΙΟΥ

Από την κορυφαία ρωσική κυβέρνηση και σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς Κορωνοϊός ζήτησε να αναλύσει την αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων.

Ο Πούτιν είπε, «Σε ορισμένες χώρες, παρατηρούμε αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων, δεν είναι σαφές εάν αυτό οφείλεται σε νέα είδη ή στην αποτυχία συμμόρφωσης με την απαραίτητη πειθαρχία υπό αυτές τις συνθήκες στις διακοπές. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. “Ξέρω ότι έχουμε δείγματα αυτών των ειδών και οι επιστήμονες μας εργάζονται πάνω σε αυτά.”

Ο Πούτιν ανέθεσε να κατανοήσει την κατάσταση για να μάθει πώς θα λειτουργήσει το ρωσικό εμβόλιο εάν εμφανιστούν νέα στελέχη.

ΚορωνοϊόςΗ παροχή οικονομικής στήριξης στις περιοχές για την καταπολέμηση της Τουρκίας ήταν επίσης μεταξύ των οδηγιών του Πούτιν προς την κυβέρνηση κατά τη συνάντηση.

GOLIKOVA: ΡΩΣΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΒΙΟΥ

Η Ρώσος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Τατιάνα Γκολίκοβα, σύμφωνα με τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Επιστημονικό Κέντρο Vektor, ΚορωνοϊόςΔήλωσε ότι είναι αποτελεσματικό ενάντια στη νέα παραλλαγή της φήμης.

Αναφέροντας ότι οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να είναι 200 ​​τοις εκατό σίγουροι για αυτό και ότι διεξάγονται τώρα δοκιμές σε ζώα, ο Γκόικκοβα δήλωσε ότι 2,1 εκατομμύρια δόσεις μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Κορωνοϊός Ενημέρωσε επίσης ότι το εμβόλιο θα τεθεί σε κυκλοφορία εντός της Ρωσίας.

Ο Γκολίκοβα σημείωσε ότι 285 χιλιάδες νέες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί στη χώρα από τις αρχές του έτους και ο ρυθμός αύξησης μειώθηκε κατά 15% σε σύγκριση με το τέλος του 2020. Σύμφωνα με τη δήλωση του Golikova, 274 χιλιάδες άνθρωποι έχουν επίσης ανακάμψει από τις αρχές του έτους.

«Είμαστε έτοιμοι να επεκτείνουμε τον όγκο εμβολιασμού»

«Υπάρχουν επί του παρόντος 1331 σημεία εμβολιασμού στη χώρα μας. Διαπραγματευόμαστε με τις περιοχές για να αυξήσουμε τον αριθμό τους », δήλωσε ο Γκολίκοβα, προσθέτοντας ότι είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τις οδηγίες για να προχωρήσουν στο στάδιο του εμβολιασμού του πληθυσμού σε ευρύτερη κλίμακα, ξεκινώντας από τη Δευτέρα την επόμενη εβδομάδα, τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και μετά.

.Source