Οδηγός με προσοχή. Το σύστημα αποχέτευσης λειτουργεί στην ακτή της Λεμεσού

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Limassol Sewerage Board – Η Amatun ανακοινώνει ότι οι εργασίες συντήρησης του αποχετευτικού συστήματος θα πραγματοποιηθούν στην παραλιακή λεωφόρο του Δήμου Λεμεσού, ως εξής:

Ελαφρό κτύπημα. Από 18-22 Ιανουαρίου 2021

Τη Δευτέρα 18/1/2021 από τις 07:00 έως την Παρασκευή, 22/1/2021 στις 16:00, από το ύψος της οδού Kumanandias έως το ύψος του δρόμου, θα εγκατασταθούν συστήματα αποχέτευσης στις νότιες λωρίδες κυκλοφορίας (δυτικά). Ειρήνη

Για το σκοπό αυτό, η κυκλοφορία θα κατευθύνεται από νότια προς βόρεια λωρίδες κυκλοφορίας, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες πινακίδες στα σημεία όπου θα εκτελούνται έργα.

ΣΙ. 23-31 Ιανουαρίου 2021

Από το Σάββατο 23/1/2021 από τις 07:00 έως την Κυριακή, 31/1/2021 από τις 24:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στους δρόμους του Spiru Aarauzu-Kiopruluzate στην παραλιακή λεωφόρο, από το ύψος της οδού Irini έως το ύψος της οδού Evkaaf. (Serdar), στην περιοχή του παλιού λιμανιού.

Για το σκοπό αυτό, η κυκλοφορία θα εκτραπεί από τις νότιες λωρίδες της οδού Κιουπρολουζάτ (δυτικά) σε μία λωρίδα της οδού Αγίας Θεκλής.

Λόγω της στενότητας της οδού Αγίας Θεκλής, όπου η κυκλοφορία θα εκτραπεί προσωρινά και προς τις δύο κατευθύνσεις, τα λεωφορεία θα πάρουν μια εναλλακτική διαδρομή από τα δυτικά.

Κατά την περίοδο 23-31 / 1/2021, απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών με μικτό βάρος άνω των 4 τόνων և σε ύψος 5 μέτρων από το ինի Evkaf (Serdar) στην Ειρήνη. Ωστόσο, συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε το σημείο των άλλων φορτηγών ή άλλων βαρέων οχημάτων για να διευκολύνετε την ομαλή κίνηση των οχημάτων.

Ο χρόνος των έργων αυτών στις περιοχές καθορίστηκε από τους εμπλεκόμενους φορείς (SALA, Δήμος Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Αστυνομία) για την ολοκλήρωση των έργων κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού όπου υπάρχει έλλειψη κυκλοφορίας.

Το Συμβούλιο Αποχέτευσης Λεμεσού-Amatutas ζητά από το κοινό να κατανοήσει την ταλαιπωρία և διαβεβαιώνει το κοινό ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ολοκληρώσει το έργο το συντομότερο δυνατό և για να ανοίξει ξανά το δρόμο.

Το κοινό καλείται να είναι προσεκτικό, υπομονετικό και να ακολουθεί τα σήματα κυκλοφορίας.

Source