Οδηγός… ο κίνδυνος-θάνατος «πέταξε» 207 χλμ. Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίν.

Ένας θανατηφόρος οδηγός “πέταξε” 207 χλμ στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίν. – Φορέστε βραχιόλια

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο 24χρονος οδηγός, ο οποίος οδηγούσε με τόσο μεγάλη ταχύτητα, ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του εαυτού του και άλλων χρηστών του δρόμου, παρατηρήθηκε σήμερα το πρωί από αστυνομικούς (κεντρικά γραφεία του OPOP) κατά τη διάρκεια οδικών επιθεωρήσεων. ,

Ο 24χρονος οδηγός βρέθηκε από την αστυνομική περιπολία στις 10.45 σήμερα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίν, οδηγώντας με ταχύτητα 207 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 24χρονος συνελήφθη επειδή διέπραξε ένα γρήγορο έγκλημα, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος. Αναμένεται να εμφανιστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αύριο, 4 Ιανουαρίου 2021.

Ένας θανατηφόρος οδηγός “πέταξε” 207 χλμ στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίν. – Φορέστε βραχιόλια

Ο 24χρονος οδηγός, ο οποίος οδηγούσε σε τόσο μεγάλη ταχύτητα, ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του εαυτού του και άλλων χρηστών του δρόμου, παρατηρήθηκε σήμερα το πρωί από αστυνομικούς (κεντρικά γραφεία OPOP) κατά τη διάρκεια οδικών επιθεωρήσεων. ,

Ο 24χρονος οδηγός βρέθηκε από την αστυνομική περιπολία στις 10.45 σήμερα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίν, οδηγώντας με ταχύτητα 207 χιλιομέτρων ανά ώρα αντί 100, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 24χρονος συνελήφθη για κακούργημα, μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και απελευθερώθηκε. Αναμένεται να εμφανιστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αύριο, 4 Ιανουαρίου 2021.

Source