Οδοφράγματα της Times στην Times Square την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (βίντεο)

Υπάρχουν λίγοι επισκέπτες στους εορτασμούς της Νέας Υόρκης Times Square. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας θα είναι επίσης παρόντες

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Μπλοκ και μεταλλικές ράβδοι ανεγέρθηκαν στην Times Square της Νέας Υόρκης για να εμποδίσουν την προσγείωση της μπάλας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η είσοδος θα δοθεί σε πολλούς επισκέπτες. Μεταξύ αυτών είναι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, άλλοι που ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της επιδημίας.

Όλοι οι άλλοι πολίτες πρέπει να μείνουν στο σπίτι και να παρακολουθούν απλές εκδηλώσεις στην τηλεόραση, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάσιο.

Τα προηγούμενα χρόνια, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ήταν σε κίνηση, όπως σε κοντινές πλατείες, στέκονταν στο κρύο για ώρες, περιμένοντας να πέσει αργά η κρυστάλλινη σφαίρα τα τελευταία δευτερόλεπτα του περασμένου έτους.

https://www.youtube.com/watch?v=eJ7ZkQ5TC08:

Η αστυνομία θα επιτρέψει μόνο μερικές δεκάδες άτομα να φορούν μάσκες φέτος, χωρίς να εισέλθουν σημάδια θερμοκρασίας, συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιστών Enn Jennifer Lopez και Gloria Gainor, οι οποίοι θα τραγουδήσουν “I Survive” για τη χαρά δεκάδων εργαζομένων πρώτης γραμμής και των οικογενειών τους.

Οι διοργανωτές κάλεσαν έναν υπάλληλο παντοπωλείων, έναν υπάλληλο, έναν διανομέα πίτσας, γιατρούς, νοσοκόμες, συμπεριλαμβανομένης της Sandra Lindsay, της νοσοκόμας που ήταν η πρώτη στη χώρα που εμβολιάστηκε κατά του νέου κοροναϊού.

“Θα είναι σίγουρα το πιο ξεχωριστό, το πιο τεταμένο, το πιο συναρπαστικό νέο έτος”, δήλωσε ο de Blasio σε δημοσιογράφους, πατώντας το κουμπί για να ξεκινήσει η προσγείωση της κρυστάλλινης σφαίρας. “Το 2021, θα δείξουμε τι είναι η ανάκαμψη, επιστροφή.”

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source