Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη. «Δεν κουβαλούσα μαχαίρι», είπε ο πατέρας του 26χρονου

“Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα μας, δεν πήρα το μαχαίρι”, είπε ο πατέρας

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας ενός μικρού πατέρα από έναν νεαρό πατέρα την ημέρα των Χριστουγέννων μετά τη σύγκρουση στην περιοχή της Τέρυσου στην Κρήτη είναι συγκλονιστικές.

Το Protothema.gr αποκαλύπτει σήμερα λεπτομέρειες για τη συγγνώμη του πατέρα, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιο του μετά από βίαιο αγώνα, καθώς και λεπτομέρειες από τα υλικά της υπόθεσης.

“Δεν ξέρω πώς βρέθηκε το μαχαίρι εκεί. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα μας. “Δεν είχα το μαχαίρι”, ο πατέρας φέρεται να ζητά συγγνώμη, λέγοντας ότι μετά την σύλληψη της αστυνομίας, “Όταν το παιδί μου είναι θαμμένο, δεν με πειράζει να πάω, αλλά θέλω να πάει ο αδερφός του.” όλα είναι καλά “:

Σύμφωνα με το αρχείο της υπόθεσης, ο έντονος αγώνας που πραγματοποιήθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων ήταν μεταξύ ενός πατέρα 55 ετών που, μαζί με τον 24χρονο γιο του, «συμφιλιώθηκε» με μια οικογένεια 26 ετών, η οποία ήταν επίσης ο γιος της οικογένειας. Η περίσταση ήταν η μουσική που έπαιζε από το φορητό υπολογιστή στο σπίτι.

Ωστόσο, όλα φαινόταν να γλιστρούν όταν ο 55χρονος πατέρας φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι και να τραυματίσει τον 26χρονο γιο του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο τελευταίος, μετά από διήμερη νοσηλεία, αναπνέει την τελευταία του μονάδα εντατικής θεραπείας, θρηνώντας τους συγγενείς και τους φίλους του.

“Το μαχαίρι κρατήθηκε από το θύμα. Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι κάτι κακό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν θυμάται πώς βρέθηκε το μαχαίρι. Με άλλα λόγια, η πράξη και το μοιραίο κακό έγινε κατά τη διάρκεια της οικογενειακής διαμάχης και του αγώνα. “Όλα συνέβησαν από αμέλεια, ξεπερνώντας τα όρια προστασίας”, δήλωσε ο δικηγόρος του εναγομένου.

“Δεν εξαπατήθηκε. Κανένας γονέας δεν θέλει να βλάψει το παιδί τους. «Σοκαρίστηκε και έκλαιγε.»

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source