ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ – ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ – Τέλος πάντων

Προβολές ανάρτησης: 232

Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, οι εξελίξεις και τα νέα έργα κατασκευής απαιτούν μεγάλες επενδύσεις κεφαλαίου. Αυτή η επένδυση που πρέπει να γίνει εξαρτάται από τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις. Επομένως, η γνώση αυτού θα βοηθήσει στον εντοπισμό της καλύτερης λύσης χρηματοδότησης και στην αποτελεσματική υλοποίηση του έργου.

Η χρηματοδότηση της ανάπτυξης ακινήτων είναι απαραίτητη για τους προγραμματιστές ακινήτων για τη χρηματοδότηση της κατασκευής ενός έργου. Αυτό μπορεί να είναι είτε ανάπτυξη νέων έργων είτε ανακαίνιση παλαιών σπιτιών ή ξενοδοχείων. Αυτός ο τύπος χρηματοδότησης έχει συνήθως τη μορφή βραχυπρόθεσμου δανείου, αν και υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός διαθέσιμων επιλογών στην αγορά για την κάλυψη των απαιτήσεων.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Αυτή η χρηματοδότηση ανάπτυξης ακινήτων είναι μια σειρά επιλογών χρηματοδότησης που διατίθενται για οποιαδήποτε επιχείρηση. Προσδιορίζοντας το εύρος και την κλίμακα του απαιτούμενου έργου, μπορεί να προσδιοριστεί η απαιτούμενη λύση χρηματοδότησης. Από βραχυπρόθεσμο δανεισμό μέσω χρηματοδότησης γεφυρών και δημοπρασιών, στεγαστικών εγκαταστάσεων ανάπτυξης ακινήτων και χρηματοδότησης κοινοπραξίας, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λύσεις για κάθε έργο που έχει αναληφθεί.

ΟΦΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Χρηματοδότηση ακινήτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση ενός φάσματος κατασκευαστικών επιχειρήσεων που μπορεί να περιλαμβάνουν ανάπτυξη ξενοδοχείων, ξενοδοχεία για πώληση και απόκτηση, κ.λπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση μετατροπών ακινήτων, ανακαινίσεων, διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και αγοράς γης.

Άλλα οφέλη που σχετίζονται με αυτό είναι:

 • Η πιο κρίσιμη ευημερία αυτής της πιστωτικής διευκόλυνσης είναι ότι προσφέρει στους δανειολήπτες τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό.
 • Για την ανάπτυξη της επιχείρησης, μεγαλύτεροι κίνδυνοι μπορούν να αναληφθούν σε μεγαλύτερα έργα, καθώς θα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.
 • Με υψηλότερο ποσοστό GDV (Ακαθάριστη Αξία Ανάπτυξης) που χρηματοδοτείται από το δάνειο ανάπτυξης ακινήτων, δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε πολλά από τα δικά μας χρήματα. Αυτό θα σας δώσει την επιλογή να έχετε οικονομική ελευθερία.

ΤΥΠΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα οικονομικών ανάπτυξης ακινήτων για οικιστικές, εμπορικές και μεικτές χρήσεις που ταιριάζουν στους στόχους ανάπτυξης των επιχειρήσεων και στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τύπους χρηματοοικονομικής ανάπτυξης ακινήτων είναι οι εξής:

 • Εμπορικές υποθήκες
 • Γεφυρώνοντας τα οικονομικά
 • Δημοπρασία χρηματοδότηση
 • Χρηματοδότηση χαρτοφυλακίου
 • 100% Κοινοπραξία Χρηματοδότηση

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ (ΚΥΠΡΟΣ) ΕΠΕ;

Όμιλος United Capital είναι ένα συμβουλευτική διεθνούς ιδιοκτησίας εταιρεία με έδρα την Κύπρο, προσφέροντας μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών ακινήτων Είναι ειδικευμένοι στην αντιμετώπιση πολυτελών σπιτιών, βιλών, ευρύχωρων διαμερισμάτων, ξενοδοχείων και άλλων.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων τους θα προσφέρει πολύτιμες συμβουλές και βοήθεια στην εύρεση ενός μοναδικού ακινήτου που πληροί τις ακριβείς απαιτήσεις του πελάτη. Θα διασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους θα λάβουν τις καλύτερες προσφορές για τα υπάρχοντα ή νέα έργα υψηλής αξίας τους μέσω των βέλτιστων συμβουλών.

ΚΟΡΥΦΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Μερικές από τις πολύτιμες υπηρεσίες που μπορείτε να λάβετε στο United Capital Property Investments περιλαμβάνουν:

 • Διεθνές χρηματοδότηση ακινήτων παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.
 • Ιδιοκτησία αποτιμήσεις και εκτιμήσεις
 • Σύμβουλοι απόκτησης και διαχείρισης ξενοδοχείων.
 • Παγκόσμιοι διαχειριστές αξιολόγησης.
 • Διεθνείς εκτιμήσεις ακινήτων.

Ως μια διάσημη και πολύ δημοφιλής επιχείρηση παροχής συμβουλών σε ακίνητα, εξηγούν στους πελάτες τους τη διαδικασία απόκτησης και διασφαλίζουν την επιθυμητή ιδιοκτησία τους στις καλύτερες δυνατές τιμές και με τους πιο ευνοϊκούς όρους.

Source