“Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν παραιτείται ένα συμβούλιο, τότε …”

Οι διευκρινίσεις σχετικά με την έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκλήθηκε από τη διεύθυνση του APOEL στις 23 Μαρτίου έγιναν από τον Νεκτάριο Πετζίνο, ο οποίος πρόσθεσε ότι ακολουθεί τη σωστή διαδικασία, ο δρόμος είναι τώρα ανοιχτός για όλους.

Απλώς μας γνώρισε τότε. Η μία είναι η Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο και η άλλη είναι η Έκτακτη Συνέλευση. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης γίνεται για ειδικούς λόγους. Θυμάμαι ότι είχαμε μια εξαιρετική χρονιά το 2015, όταν αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αυτό συμβαίνει για έναν λόγο և διορισμένο για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Όποιος διορίσει θα βρεθεί μπροστά στους μετόχους. ” Ο δρόμος είναι ανοιχτός σε όποιον θέλει να τρέξει. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν παραιτηθεί ένα συμβούλιο, τότε αυτό είναι άμεσο. Αναφέρετε, για παράδειγμα. “Η APOEL έκανε μια επίσημη δήλωση στις 29 Οκτωβρίου 2013, όταν η διοίκηση του Φοίβου Ερωτόκριτος συγκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση”, δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Blue-Yellows στο Super Sport FM.

Υπάρχει λόγος για τη σύγκληση έκτακτης εκλογικής συνάντησης; “Νομίζω ότι η ερώτηση έχει απαντηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Η τρέχουσα διοίκηση δήλωσε σε άλλες δηλώσεις ότι όποιος θέλει να αναλάβει τη θέση μπορεί να το κάνει. Αυτή είναι η σωστή διαδικασία αυτή τη στιγμή. Έγινε επίσης το 2013. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση, η οποία θα αναφέρεται στις λεπτομέρειες των υποψηφιοτήτων և Η ημερήσια διάταξη της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης. Έχει ρυθμιστεί σε μια περίοδο που υπερβαίνει τα επιδημικά μέτρα, ελπίζουμε ότι θα γίνει με φυσική παρουσία. Πρέπει να πω ότι ως προσωπικό, προσπαθούμε να δούμε τις διαθέσιμες επιλογές, για να είμαστε έτοιμοι για κάθε εκδήλωση. “

Θα είναι και πάλι υποψήφιος ο κ. Πετρίδης; Ο «Πρόεδρος» και το σημερινό διοικητικό συμβούλιο είναι υπεύθυνα για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας μέχρι την ημέρα της Εκλογικής Συνέλευσης. Δεν ξέρω τι θα κάνει, δεν έχει λάβει θέση επί του θέματος. Μίλησε χθες στα ΜΜΕ και είπε τι μου είπε. Θα εξαρτηθεί από τα δεδομένα που θα εμφανιστούν στην Εκλογική Συνέλευση. “Δυστυχώς, για να συζητήσουμε, εάν δεν υπάρχει ενδιαφερόμενο μέρος, το APOEL θα παραμείνει ακέφαλο.”

Source