“Οι άνθρωποι φαίνονται ζεστοί για τη λήψη εμβολίου κορανοϊού”

Ο ανταποκριτής της AA έλαβε γνώμες από πολίτες σχετικά με το πρόγραμμα εμβολίων Kovid-19, το οποίο θα ξεκινήσει στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καταστηματάρχης Μουσταφά Νάγκας, δηλώνοντας ότι θα εμβολιαστεί, “Κορωνοϊός Το εμβόλιο είναι πλέον απαραίτητο για τους ανθρώπους, πρέπει να το πάρουν. Σκεφτόμαστε επίσης να το κάνουμε ως οικογένεια. “

Κορωνοϊός Εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο εμβόλιο, ο Nagaş σημείωσε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Nagash, μη εμβολιασμένος Κορωνοϊός Είπε ότι δεν ήθελε να αναλάβει τον κίνδυνο, ήθελε να φροντίσει τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Ο συνταξιούχος Özkul Özyiğit δήλωσε ότι πρέπει να εμβολιαστούν και δήλωσε ότι δεν θα μπορούσαν να προστατευτούν από οποιοδήποτε άλλο είδος ιού.

Özyigit, “Όλο το παγκόσμιο εμβόλιο περιμένει, γιατί δεν είμαστε εμείς αν προέρχεστε; Δεν έχουμε άλλη επιλογή, φανταστείτε αν ο κόσμος δεν μπορεί να ξεφύγει αλλιώς από αυτήν την ασθένεια, θα το πάρετε το πιστεύω. Ελπίζω ότι αυτό το εμβόλιο βρίσκεται σε καλή τοποθεσία στην Τουρκία και απαλλαγούμε από την εισαγωγή, αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε εμβόλιο οικιακής χρήσης ” μίλησε.

Η φοιτητής Fettah Uzun είπε ότι ήθελε να εμβολιαστεί σύμφωνα με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Ο Ουζούν είπε, “Αυτή είναι μια διεθνής επιδημία, και σε μια τέτοια επιδημία, πρέπει να βασιστούμε σε αυτούς που μας έχουν δηλώσει ως εμπειρογνώμονες. Γι ‘αυτό νομίζω ότι είναι. Δεν είμαι αρνητικός για τον εμβολιασμό.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

“Πιστεύω ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί για τη δημόσια υγεία”

Ο αξιωματικός Uğur Avşar είπε ότι σκέφτηκε να εμβολιαστεί για την υγεία της οικογένειάς του και των ηλικιωμένων πριν από τη δική του υγεία.

Avsar, “Πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαζόμαστε για τη δημόσια υγεία. Βγαίνοντας από την Τουρκία. Η πατρίδα μας επειδή στέλνει το εμβόλιο και σκέφτεται για εμάς, θα τους έλεγα ότι θα ήμουν έξω γιατί εμπιστεύομαι.” είπε.

Η υπάλληλος Cansel Deniz Irving σημείωσε ότι σκέφτηκε να είναι εμβόλιο Kovid-19 για τη δική της και τη δημόσια υγεία.

«Πρέπει να εμβολιαστούμε έτσι ώστε ο κόσμος να μπορέσει να εισέλθει στην κανονική του ρουτίνα. Το Kovid-19 είναι πλέον πραγματικότητα, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό. Εάν χρειαστεί να εμβολιαστούμε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας, θα εμβολιαστούμε» μίλησε.

Ο εργαζόμενος στον τομέα της υγείας Mehmet Emin Kaptan είπε ότι θα υπάρξει εμβόλιο Kovid-19 για την προστασία του εαυτού του και της δημόσιας υγείας. “Ο εμβολιασμός είναι προσωπική ευθύνη του καθενός. Όλοι πρέπει να απαλλαγούν από αυτήν την ασθένεια”, δήλωσε ο καπετάνιος. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Η ειδική επικοινωνιών Ayça Çınarlı δήλωσε ότι η μόνη σωτηρία είναι να εμβολιαστεί αυτή τη στιγμή και είπε ότι έχει τη βούληση να πάρει το εμβόλιο Kovid-19.

Çınarlı, “Δεν υπάρχει γνωστή και αποτελεσματική θεραπεία κατά του Kovid-19. Επομένως, αυτή είναι η λύση που προσφέρεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Το λαμβάνουμε επίσης υπόψη.” μίλησε.

Υπουργός Υγείας της ΤΔΒΚ Αλί Πίλι, Είπε σε δήλωση στις 28 Δεκεμβρίου, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί μέρος του εμβολίου TRNC (ΕΕ), προσδιορίζοντας το μέλλον μέσω της Τουρκίας, σε μεγάλο βαθμό, “τα εμβόλια στην Τουρκία σήμερα, αύριο θα έρθουν. Εξετάσεις του εμβολίου μετά την άφιξή τους, θα γίνουν έλεγχοι, θα περάσει στον εμβολιασμό και Μερικά εμβόλια θα μας δοθούν. Τα εμβόλια αναμένεται να έρθουν σε εμάς τις επόμενες 10 ημέρες. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ Έρσαν Σανέρ ανέφερε επίσης σε δήλωση σχετικά με την επίσκεψή του στην Τουρκία στις 24 Δεκεμβρίου, ο Kovid-19 είχε δηλώσει ότι όλα τα απαραίτητα ζητήματα που εκδόθηκαν για 500 χιλιάδες δόσεις εμβολίου κατά της πανδημίας φτάνουν στην ΤΔΒΚ.

ΥΓΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥΡΚΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο αντιπρόεδρος Fuat Oktay, στις 31 Δεκεμβρίου, “έφερε στην Τουρκία ως μέρος της καταπολέμησης της πανδημίας, ο πρώτος Kovid που θα εφαρμοστεί στους εμβολιαστές υγείας-19, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην ΤΔΒΚ στο ίδιο πλαίσιο θα σταλούν επίσης στην ΤΔΒΚ για εφαρμογή.” βρήκε την εξήγηση.

Πηγή: ΑΑ

.Source