Οι άνθρωποι ψάχνουν τη νύχτα στην Αθήνα և Μύκονος για τη δολοφονία ενός 38χρονου άνδρα στην Ιλιάπολη (βίντεο)

Δύο ένοπλοι εκτελούν ψυχρόαιμα τον 38χρονο άνδρα στην οδό Θερμοπυλών στην Ιλυόπολη

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ένα άλλο θύμα προστέθηκε στον κύκλο αίματος της νύχτας χθες το βράδυ με την ψυχρή εκτέλεση της 38χρονης KA στην οδό Thermopilon της Ιλυούπολης.

Οι αναλυτές δολοφονιών προσπαθούν να μάθουν αν η χθεσινή δολοφονία συνδέεται με προηγούμενες εκτελέσεις και αν υπάρχουν συμφέροντα πίσω από τις αιματηρές σκηνές στη Μύκονο.

Ταυτόχρονα, προσπαθούν να περιγράψουν τους ανθρώπους που ήταν κοντά στον 38χρονο άντρα με το παρατσούκλι «SJ», ποια ήταν η σχέση τους με τον «νυχτό νονό». Θέλουν να δουν ποιοι είναι οι εχθροί του, προσπαθώντας να σχηματίσουν έναν κύκλο υπόπτων για να ρίξουν φως σε μια άλλη σκοτεινή θήκη.

Βίντεο:

Όλες οι ενδείξεις είναι ότι οι δύο ένοπλοι ενέδρασαν στο θάνατο του 38χρονου, και μετά από αέριο με δεκάδες σφαίρες, εξαφανίστηκαν στις σκιές.

Η αστυνομία βρήκε μεγάλο χρηματικό ποσό στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του θύματος και τα αγγεία που βρέθηκαν στη σκηνή μεταφέρθηκαν σε ιατροδικαστικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας για να προσδιορίσουν εάν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν «καθαρό». χρησιμοποιείται σε άλλες επιθέσεις.

Ταυτόχρονα, αναζητούν κάμερες παρακολούθησης μαρτύρων για να βρουν τη διαδρομή διαφυγής των δραστών.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Δύο ένοπλοι εκτελούν ψυχρόαιμα τον 38χρονο άνδρα στην οδό Θερμοπύλων της Ιλυούπολης

Ένα άλλο θύμα προστέθηκε στον βραδινό κύκλο αίματος χθες το βράδυ με την ψυχρή εκτέλεση της 38χρονης KA στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Οι αναλυτές δολοφονιών προσπαθούν να μάθουν αν η χθεσινή δολοφονία είχε καμία σχέση με την προηγούμενη εκτέλεση ή αν υπήρχαν συμφέροντα πίσω από τις αιματηρές σκηνές στη Μύκονο.

Ταυτόχρονα, προσπαθούν να περιγράψουν τους ανθρώπους που ήταν κοντά στον 38χρονο άντρα με το ψευδώνυμο “SJ”, ποια ήταν η σχέση του με τον περίφημο “νυχτό νονό”. Θέλουν να δουν ποιοι είναι οι εχθροί του, προσπαθώντας να σχηματίσουν έναν κύκλο υπόπτων για να ρίξουν φως σε μια άλλη σκοτεινή θήκη.

Βίντεο:

Όλες οι ενδείξεις είναι ότι οι δύο ένοπλοι ενέδρασαν στο θάνατο του 38χρονου, και μετά από αέριο με δεκάδες σφαίρες, εξαφανίστηκαν στις σκιές.

Η αστυνομία βρήκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του θύματος και τα αγγεία που βρέθηκαν στη σκηνή μεταφέρθηκαν σε ιατροδικαστικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας για να προσδιορίσουν εάν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν «καθαρό». χρησιμοποιείται σε άλλες επιθέσεις.

Ταυτόχρονα, ψάχνουν για κάμερες παρακολούθησης μαρτύρων για να βρουν τη διαδρομή διαφυγής των δραστών.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source