Οι αθλητές ζητούν να συνεχιστεί η κλειστή προπόνηση για δύο άτομα [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι αθλητές ζητούν τη συνέχιση της εσωτερικής προπόνησης για δύο άτομα, η οποία είχε προηγουμένως ασκηθεί πριν από την αυστηρή εφαρμογή Αποκλεισμός: στην χώρα μας:

Ο προσκεκλημένος του προγράμματος ANT1, “Μερά Μεσημέρι”, Πρόεδρος της ΠΑΣΥΠΕΦΑ Αντώνης Αλεξόπουλος, δήλωσε ότι μέχρι την περασμένη Παρασκευή, δύο άτομα είχαν το δικαίωμα να εκπαιδεύονται στο σπίτι τους, “πιστεύουν ότι η λύση είναι καλή υπό αυτές τις συνθήκες”, σημειώνοντας ότι δεν περιμένουν : αλλάξτε αυτό το μέτρο, όπως φαινόταν επιτυχημένο.

Ταυτόχρονα, το σημείωσε Οι ασκήσεις Erc δεν είναι προαιρετικές, αλλά είναι απαραίτητες για ένα μέρος του πληθυσμού, καθώς υπάρχουν άτομα που έχουν χρόνιες ασθένειες են βρίσκονται στη φάση ανάρρωσης μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Γνωρίζουμε από την αθλητική επιστήμη ότι η άσκηση είναι το μόνο όπλο για την υγεία. Κατανοούμε την κατάσταση, κατανοούμε τη λογική των γεγονότων. “Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι τα θεσμικά όργανα δεν καταλαβαίνουν ακόμη σαφώς τι κάνουν”, δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος.

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι έχουν ζητήσει επανειλημμένα τη γνώμη των αθλητικών επιστημόνων για να επισημάνουν γιατί η άσκηση είναι σημαντική σε μια επιδημία.

Διευκρίνισε ότι υπάρχουν κάποιες καλές εντυπώσεις και ιδέες από τα ιδρύματα, αλλά γνωρίζουν ότι το σώμα είναι το μόνο όπλο για την ανοσοποίηση.

“Σπρώχνοντας τους ανθρώπους σε μια καθιστική ζωή, θα δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα στον φράκτη εκτός από τον κοραναϊό”, είπε με έντονο στυλ.

Πρόσθεσε ακόμη ότι το κράτος ωθεί τους ανθρώπους σε πάρκα και παραλίες, με αποτέλεσμα μεγάλες συγκεντρώσεις σε δημόσιους χώρους, ενώ τονίζει ότι η αναγκαστική φυλάκιση ξυπνά βιολογικά ένστικτα, και δεν είναι καθόλου παράλογο να θέλουν οι άνθρωποι να απομακρυνθούν.

https://www.youtube.com/watch?v=Fb-E6Ns5jVE:

Source