Οι αθλητές της Red Bull στην κορυφή την πρώτη μέρα του Ράλι Ντακάρ

Την πρώτη ημέρα του Ράλι Ντακάρ, οι αθλητές της Red Bull πήραν τη θέση τους στην κορυφή.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Red Bull, το Ράλι Ντακάρ, όπου οι αθλητές θα ταξιδέψουν περίπου 7 χιλιάδες 600 χιλιόμετρα για 12 ημέρες, γνώρισε μεγάλο ενθουσιασμό από την πρώτη μέρα. Μετά τον ενθουσιασμό της πρώτης μέρας των 622 χιλιομέτρων μεταξύ Τζέντα και Μπάσα, ο αθλητής της Red Bull Toby Price πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία μοτοσικλέτας με χρόνο 3 ωρών 18 λεπτά 26.

Το X-Raid Mini Team κυριάρχησε στην κατηγορία αυτοκινήτων του Ράλι Ντακάρ. Ο Carlos Sainz, ο τελευταίος πρωταθλητής και ο αθλητής της Red Bull, τερμάτισε την πρώτη μέρα ως ηγέτης, ενώ ο συμπαίκτης του και ένας άλλος αθλητής της Red Bull Stephane Peterhansel πήραν τη δεύτερη θέση. Ο Sainz σημείωσε 3 ώρες 5 λεπτά 56 δευτερόλεπτα την πρώτη ημέρα, ενώ ο Peterhansel έφτασε στο τέλος, 25 δευτερόλεπτα πίσω από τον συμπαίκτη του.

Η Red Bull ήταν επίσης στην κορυφή της κατηγορίας Lightweight στο ράλι του Ντακάρ. Η Cristina Gutierrez Herrero από την Red Bull Off-Road USA Team πήρε την πρώτη θέση με 3 ώρες 41 λεπτά 37 δευτερόλεπτα.

Η δεύτερη ημέρα του Ράλι Ντακάρ, που θα τελειώσει στις 15 Ιανουαρίου, μετά από ένα ταξίδι 12 ημερών που αποτελείται από 12 στάδια, θα διεξαχθεί μεταξύ Bisha και Wadi ad-Dawasir. Όλος ο ενθουσιασμός του Ράλι Ντακάρ, συμπεριλαμβανομένης της διαδρομής των 685 χιλιομέτρων, μπορεί να παρακολουθείται καθημερινά στο RedBull.com/dakar.

Source