Οι ακαδημαϊκοί άφησαν τις κάρτες «Παραίτηση του Μελίχ Μπουλού» στην πόρτα του πρύτανη στο Μποζάζι: Δεν τα παρατάμε, δεν κοιτάμε κάτω

Πρόεδρος Ακαδημαϊκών στο Πανεπιστήμιο Boğaziçi Ερντογάν ο πρύτανης διορίζεται από Μέλι ΜπουλούΣυνεχίστηκε η πράξη να γυρίζουν την πλάτη τους στο πρυτανείο, το οποίο κάνουν κάθε μέρα, εναντίον του.

Οι ακαδημαϊκοί, οι οποίοι γύρισαν την πλάτη στο γραφείο του πρύτανη στον κήπο της πανεπιστημιούπολης με το χειροκρότημα των μαθητών, συνέχισαν τις διαμαρτυρίες τους με τις κάρτες στα χέρια τους καλώντας τον Bulu να παραιτηθεί και να εκπροσωπήσει τον αριθμό των μαθητών που κρατήθηκαν ή συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, “Melih Παραίτηση Bulu # 200 “.

Στη δήλωση ότι ο Μπουλού κλήθηκε να παραιτηθεί και ζήτησε να διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές με τα κριτήρια που καθορίζει το πανεπιστήμιο, οι ακαδημαϊκοί ζήτησαν να τερματιστεί η παρουσία της αστυνομίας στην πανεπιστημιούπολη.

Στη συνέχεια της δήλωσης, η οποία ανέφερε ότι η στάση των ακαδημαϊκών στο πανεπιστήμιο ήταν ξεκάθαρη στον πρύτανη Bulu και ότι πρέπει να παραιτηθεί, είπε, “Καλούμε ολόκληρο το κοινό να αγνοήσει την εκστρατεία επιχρίσματος εναντίον μας και των μαθητών μας «δίκαιος αγώνας, και οι λόγοι που προσπαθούν να φορούν το ίδρυμά μας και τα μέλη της σχολής μας. Όπως φαίνεται και σε αυτήν την πλατεία σήμερα. Απαιτούμε την παραίτηση του πρύτανη που διορίζεται ως εκατοντάδες καθηγητές. Δεν δεχόμαστε, δεν τα παρατάμε, εμείς μην κοιτάς κάτω “.

.Source