Οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας και κλειδώματα της Ευρώπης με κορώνα με μια ματιά

Σε ολόκληρη την Ευρώπη και πέραν αυτού, οι χώρες έχουν ένα συνονθύλευμα απαγόρευσης κυκλοφορίας και κλειδώματα διαφορετικής αυστηρότητας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κοροναϊού. Εδώ, με μια ματιά, ισχύουν τα μέτρα στα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε ορισμένες γειτονικές χώρες:

Αυστρία: Σε ένα τρίτο κλείδωμα. Η αναχώρηση από το σπίτι επιτρέπεται μόνο για εργασία, ιατρικές επισκέψεις, άσκηση, παντοπωλεία. Δεν υπάρχει απαγόρευση της νύχτας.

Βέλγιο: 10 μ.μ. έως 6 π.μ. απαγόρευση κυκλοφορίας σε γαλλόφωνες περιοχές · τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί στην ολλανδόφωνη περιοχή της Φλάνδρας.

Βουλγαρία: Χωρίς κλείδωμα ή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Κροατία: Όρια στις συγκεντρώσεις · οι καφετέριες και τα εστιατόρια έκλεισαν, αλλά χωρίς απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Κύπρος: Σε κλειδαριά, συν ώρα από τις 21:00 έως τις 5 π.μ.

Τσεχική Δημοκρατία: ώρα 21:00 – 17:00.

Δανία: Χωρίς κλείδωμα ή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Εσθονία: Χωρίς κλείδωμα ή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Φινλανδία: Χωρίς κλείδωμα ή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Γαλλία: Η μεγαλύτερη απαγόρευση της κυκλοφορίας της ΕΕ, από τις 18:00 έως τις 6 π.μ., σε 25 περιοχές της ανατολικής Γαλλίας. Το μέτρο επεκτείνεται σε εθνικό επίπεδο από το Σάββατο, ώστε να περιλαμβάνει ζώνες όπου η απαγόρευση της κυκλοφορίας άρχισε αργότερα, στις 8 μ.μ. Ψώνια και όλες οι υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής σταματούν στην απαγόρευση κυκλοφορίας, επιτρέπονται μόνο σύντομοι περίπατοι για κατοικίδια. Επιτρέπεται η εργασία και η μετακίνηση με σημείωση από τον εργοδότη. Παράδοση φαγητού αλλά δεν επιτρέπεται η λήψη. Πρόστιμα για παραβάτες.

BIDEN UNVEILS ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΥΣΟΥ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ

Γερμανία: Ένα συνονθύλευμα περιορισμών στις 16 πολιτείες. Μερικοί έχουν απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας. χωρίς απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πρωτεύουσα, στο Βερολίνο.

Ελλάδα: Σε κλειδαριά; επιτρέπονται περιορισμένες κινήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, συν 9:00 έως τις 5 π.μ.

Ουγγαρία: 8μμ έως 5πμ.

Ιρλανδία: Σε κλειδαριά; επιτρέπεται ταξίδι για εργασία, εκπαίδευση, άλλη βασική δραστηριότητα και για άσκηση εντός 5 χιλιομέτρων (3 μίλια) από το σπίτι. Χωρίς απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ιταλία: ώρα 10 μ.μ. έως 5 π.μ.

Λετονία: 10 μ.μ. έως 5 π.μ. απαγόρευση από Παρασκευή βράδυ έως Κυριακή πρωί.

Λιθουανία: Χωρίς απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Λουξεμβούργο: από τις 11:00 έως τις 6 π.μ.

Μάλτα: Χωρίς απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ολλανδία: Αυστηρό κλείδωμα έως τουλάχιστον στις 9 Φεβρουαρίου. Δεν υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας, αλλά εξετάζουμε ένα.

Νορβηγία: Χωρίς κλείδωμα ή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Πολωνία: Κλειστά εμπορικά κέντρα, με εξαίρεση φαρμακεία, καθαριστικά, κουρεία και καταστήματα τροφίμων. Τα εστιατόρια μπορούν να κάνουν μόνο φαγητό σε πακέτο. Κλειστά ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις. Χωρίς απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Πορτογαλία: Το αυστηρό κλείδωμα ξεκινά την Παρασκευή. Η διαμονή στο σπίτι είναι υποχρεωτική, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας. Τα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά, μαζί με εταιρείες που παρέχουν βασικές υπηρεσίες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΔΙΑ COVID-19 ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ

Ρουμανία: από τις 11:00 έως τις 6 π.μ. Τοπικές κλειδαριές, αλλά δεν εφαρμόζονται αυστηρά.

Ρωσία και τα περισσότερα άλλα πρώην σοβιετικά έθνη: Χωρίς αποκλεισμούς ή απαγορεύσεις κυκλοφορίας. Η Γεωργία έχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 έως τις 5 π.μ.

Σλοβακία: Σε κλειδαριά. Αφήνοντας το σπίτι επιτρέπεται για εργασία και είδη πρώτης ανάγκης.

Σλοβενία: ώρα 21:00 έως 18:00.

Ισπανία: Οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας ξεκινούν μεταξύ 10:00 μ.μ. και 12:00 π.μ. και τελειώνουν μεταξύ 5:00 π.μ. και 7:00 π.μ., ανάλογα με την περιοχή.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΨΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FOX NEWS

Σουηδία: Χωρίς κλείδωμα ή απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Τουρκία: 9 μ.μ. έως 5 π.μ. κλείδωμα όλη την ημέρα τα σαββατοκύριακα.

Ηνωμένο Βασίλειο: Και τα τέσσερα έθνη (Αγγλία, Σκωτία, Βόρεια Ιρλανδία και Ουαλία) είναι κλειδωμένα, οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν στο σπίτι τους εκτός από περιορισμένα απαραίτητα ταξίδια και άσκηση. Τα σχολεία έκλεισαν εκτός από παιδιά βασικών εργαζομένων και ευάλωτα παιδιά. Χωρίς απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Source