Οι απαιτήσεις δοκιμών PCR άρχισαν στους επιβάτες που έφτασαν στην Τουρκία

Τα μέτρα Coronavirus σε μια νέα εφαρμογή επεκτάθηκαν στην Τουρκία από σήμερα για μελλοντικά οδικά ταξίδια.

Στο πλαίσιο των μέτρων κοραναϊού, τέθηκε σε ισχύ η εφαρμογή της απαίτησης υποβολής του αρνητικού τεστ PCR, των οποίων τα δείγματα δόθηκαν το πολύ 72 ώρες πριν από την ώρα πτήσης, για επιβάτες που έρχονται από το εξωτερικό.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι επιβάτες που εισέρχονται στη χώρα θα υποβάλουν το αρνητικό δείγμα δοκιμής PCR που θα δοθεί το πολύ 72 ώρες πριν από την ώρα πτήσης.

Οι επιβάτες που δεν υποβάλλουν αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής PCR σε έντυπο ή ψηφιακό περιβάλλον δεν θα γίνονται δεκτοί στην πτήση. Δεν υπάρχει υποχρέωση υποβολής αποτελέσματος δοκιμής για επιβάτες κάτω των 6 ετών.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στον κοιτώνα με αποτελέσματα δοκιμών PCR

Οι επιβάτες, οι οποίοι δήλωσαν ότι προέρχονταν από την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, είπαν: «Ζητήθηκε τεστ PCR από μένα και η αεροπορική εταιρεία με ενημέρωσε για αυτό όταν εκδόθηκε το εισιτήριό μου. Αφού συνάντησα με τις αρχές εκεί, με οδήγησαν σε ένα κέντρο υγείας όπου μπορούσα να δοκιμάσω και το αποτέλεσμα της δοκιμής μου ελήφθη μέσα σε τρεις ώρες. Στη συνέχεια, πήγα στο αεροδρόμιο Ercan, το έλεγξαν με το αποτέλεσμα της δοκιμής μου. “Μετά τον έλεγχο, μου έδωσαν την κάρτα επιβίβασής μου.”

Ο Γεωργιανός προπονητής Shota Arveladze, ο οποίος ήρθε στην Κωνσταντινούπολη τις πρώτες ώρες της αίτησης, ήταν μεταξύ των επιβατών που εισήλθαν στη χώρα πραγματοποιώντας τη δοκιμή PCR. Ο Σότα, ο οποίος έδειξε το αποτέλεσμα της δοκιμής PCR στα μέλη του Τύπου στο αεροδρόμιο, είπε: «Ρώτησαν για τα έγγραφα πριν από την πτήση και μπήκαμε μέσα. Δεν με τράβηξε την προσοχή, αλλά νομίζω ότι δεν υπήρχε κανένας χωρίς δοκιμή κατά την πτήση », είπε.

Ο Ρετζέπ Τούτσουν, ένας από τους επιβάτες, είπε: «Κατάγομαι από τη Νότια Κορέα. Κατά το check in, ζήτησαν μια δοκιμή PCR. Κάποιοι φίλοι που δεν είχαν εξετάσει απορρίφθηκαν. Δουλεύω εκεί, ήξερα ότι η εφαρμογή θα ξεκινήσει σήμερα ».

İΗΑ

Έχουμε μια κλήση
Τα νέα που μόλις διαβάσατε σας παρουσιάστηκαν από ένα ανεξάρτητο κατάστημα πολυμέσων.
Ανεξάρτητη δημοσιογραφία; Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υπεράσπιση του λαού από το κεφάλαιο, την εργασία κατά της εκμετάλλευσης, τη δικαιοσύνη ενάντια στην ανισότητα, την ειρήνη κατά των πολέμων, τα θεμελιώδη δικαιώματα κατά της εμπορίας, τη φύση κατά της λεηλασίας, τις γυναίκες κατά της ανδρικής βίας, τα παιδιά κατά της κακοποίησης.
Εάν θέλετε και εσείς να αναλάβετε την ευθύνη για την αύξηση της φωνής της αλήθειας, αφιερώστε λίγα λεπτά. Μπορείτε να εγγραφείτε στο BirGün και ‘#Ημέρα μου‘Μπορείς να πεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων …
Μια μέρα είναι δική μας. όλοι μας.
Κάντε κλικ

.Source