Οι απαιτήσεις των τουριστικών εργαζομένων και των εμπόρων παραμένουν

Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP) Πρόεδρος Tufan erhürman, κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε ότι οι απαιτήσεις των τουριστικών εργαζομένων και των εμπόρων παραμένουν ακίνητες.

Η κοινή χρήση του Erhürman έχει ως εξής:

“Στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου από την Τουρκία, 890 εκατομμύρια μεταφέρθηκαν (παρεμπιπτόντως οι δεσμεύσεις για το 2020 ήταν 2,3 δισεκατομμύρια TL, τα οποία δεν αποκαλύφθηκαν, παρόλο που ρωτάμε αυτόν τον λόγο, έφτασαν συνολικά 1 δισεκατομμύριο 672 εκατομμύρια TL). Σε απάντηση στις επίμονες ερωτήσεις μας στο Κοινοβούλιο τη Δευτέρα, η κυβέρνηση λέει ότι όλες οι δεσμεύσεις προς τον ιδιωτικό τομέα για 1500 και 2000 TL θα εκπληρωθούν έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

πανό134

Ωστόσο, σύμφωνα με τα δεδομένα στα οποία μπορούμε να φτάσουμε ως αποτέλεσμα των πληρωμών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι απαιτήσεις των τουριστικών εργαζομένων είναι 1500 TL το μήνα και οι έμποροι εξακολουθούν να λαμβάνουν 2000 TL για 1 μήνα. Αυτοί οι αριθμοί μπορεί να φαίνονται ασήμαντοι σε ορισμένους. Φυσικά, είναι απαραίτητο να ρωτήσουμε τους εμπόρους και τους εργάτες για την υλική και ηθική σημασία του!

Ίσως οι απαντήσεις που πρέπει να ληφθούν είναι γιατί ο ιδιωτικός τομέας και οι έμποροι βλέπουν τους εαυτούς τους ως γιούτα σε αυτήν τη χώρα, γιατί οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα δέχονται μερικές φορές ακόμη λιγότερο μισθό για να στραφούν στο κοινό, γιατί το πολιτικό μίσθωμα της δημόσιας απασχόλησης είναι τόσο μεγάλο, και με αυτές τις προσεγγίσεις, η πρόβλεψη εισοδήματος του Οικονομικού για το 2021 πώς θα μπορούσε να αναρωτηθεί, και πάλι για βοήθεια από την Τουρκία στους μισθούς έπρεπε να ζητηθεί μπορεί να βοηθήσει να καταλάβει! “


Ενημερώθηκε στις: 30 Δεκεμβρίου 2020, 23:09

.Source