Οι αποφάσεις μπορούν να προκαλέσουν αδικία εάν δεν ελέγχονται

πανό99

ιπποδύναμηΣύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του ΡότζερςΣημείωσε ότι ορισμένοι από τους χώρους εργασίας που έπρεπε να κλείσουν στις 21:00 χθες το απόγευμα, και ορισμένοι από αυτούς δεν το έκαναν, με την απόφαση της Ανώτατης Επιτροπής Μεταδοτικών Νόσων.

Δηλώνοντας ότι οι αποφάσεις δεν δημοσιεύθηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα ως λόγος για τους χώρους εργασίας που δεν έκλεισαν, ο Rogers είπε: «Εάν ληφθούν ορισμένα μέτρα κλεισίματος, σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανώτερης επιτροπής. Ωστόσο, όπως είπαμε από την αρχή, είναι εξαιρετικά σημαντικό οι αποφάσεις που λαμβάνονται να λαμβάνονται σε συνεννόηση με τους τομείς, τα ενδιαφερόμενα μέρη και τα αρμόδια υπουργεία και να είναι δίκαιες και εφαρμόσιμες ».

Ο Ρότζερς, ο οποίος είπε χθες, από την έδρα της Συνέλευσης, προειδοποίησε ότι εάν αυτή η απόφαση δεν εφαρμοστεί και εποπτευτεί σωστά, θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρή αδικία.

«Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Υγείας δήλωσαν ότι θα εξαλείψουν την αβεβαιότητα που συνέβη πριν από την εφαρμογή της απόφασης χθες το βράδυ και ότι θα συναντηθούν με τους τομείς εάν είναι απαραίτητο.

Στο σημείο που έχουμε φτάσει, ξυπνήσαμε σε μια μέρα που οι αποφάσεις που έλαβε η Ανώτατη Επιτροπή Μεταδοτικών Νόσων δεν δημοσιεύθηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα, τα ερωτήματα που τέθηκαν δεν ήταν σαφή, η κυβέρνηση δεν απάντησε και ο τομέας παρασύρθηκε στο χάος από σοβαρά οικονομικά προβλήματα. “

Εκφράζοντας την επιθυμία του να θέσει τέρμα στην αναταραχή, λαμβάνοντας υπόψη τις ευαισθησίες του τομέα, ο Ρότζερς δήλωσε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών, μαζί με το Υπουργείο Υγείας, ότι πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την πραγματοποίηση των αποφάσεων που λαμβάνονται με ισορροπημένο και σαφή τρόπο.

πανό134

.Source