“Οι αποφάσεις που παίρνεις κυμαίνονται … Καλπάζουμε προς χάος!”

Πρόεδρος του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) Tufan erhürmanΣε δήλωση που έγινε στη Γενική Συνέλευση της Συνέλευσης της Δημοκρατίας, επέκρινε σκληρά την κυβέρνηση UBP-DP-YDP.

Επισημαίνοντας ότι το Νοσοκομείο Πανδημίας άνοιξε στις 15 Νοεμβρίου, αλλά το νοσοκομείο δεν ήταν ακόμη σε θέση να ενεργοποιηθεί, ο Erhürman είπε, “Ως αντιπολίτευση, είπαμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε είδους υγειονομική περίθαλψη … Δεν θα μπορούσατε να απασχολούν 100 μόνιμους υπαλλήλους από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο.” επέστησε την προσοχή στις νοσοκόμες που απασχολούνται.

Επισημαίνοντας τις αποφάσεις από τον Μάρτιο Tufan erhürman“Το Υπουργείο Υγείας, το Ανώτατο Συμβούλιο των Μεταδοτικών Νοσημάτων ή το Συμβούλιο Υπουργών έλαβαν αποφάσεις, ανεξάρτητα από το ποιος τις έλαβε, έπρεπε να κληθούν και να ανταλλάξουν απόψεις άτομα που ενδιαφέρονται για τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτήν τη διαδικασία”, είπε.

Ο Erhürman είπε: «Δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε αυτήν την κρίση μόλις φύγει η εμπιστοσύνη. Στο τέλος, οι άνθρωποι θα φτάσουν στο σημείο να μην εφαρμόσουν τις αποφάσεις σας. »Τόνισε τη σημασία της λήψης αποφάσεων με τα σχετικά άτομα στις αποφάσεις που λαμβάνονται για αυτόν τον λόγο και επέστησε την προσοχή στην ανάγκη δημιουργίας πίνακα κρίσεων.

Εκφράζοντας ότι έχει προκύψει «πολιτική ανυπακοή», ο Πρόεδρος του CTP Erhürman, επισημαίνοντας τις τελευταίες αποφάσεις, λέει, «Η ταβέρνα είναι τώρα ένα εστιατόριο… Οι αποφάσεις σας κλονίζονται στον αέρα. Προχωρούμε στο χάος », είπε.

“ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;”

Τονίζοντας ότι αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να ξεπεραστεί, Tufan erhürman, “Δεν δίνετε χιλιάδες 500 TL και 2 χιλιάδες TL; Γιατί πήρες αυτά τα χρήματα; Πού είναι αυτά τα χρήματα; Εξοικονομείτε για κακές μέρες; ” έθεσε τις ερωτήσεις του στα κυβερνώντα κόμματα.

Πρώην Υπουργός Οικονομικών Ώριμος θείοςΥπενθυμίζοντας ότι είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στους 13ους μισθούς πριν από τις προεδρικές εκλογές, “Δεν μπορείτε να πείτε τι είναι γραμμένο στη νομοθεσία αυτή τη στιγμή!” είπε.

Ο Erhürman είπε: «Κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας, κάνατε λάθος στην πώληση κριθαριού, κάνατε λάθος στους μισθούς, κάνατε λάθος στον ιδιωτικό τομέα… Κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών, δώσατε κριθάρι σε 22 άτομα για 1,48 TL! Δεν θέλω να μειώσω το έργο της Συνέλευσης σε αυτό το επίπεδο ».

.Source