“Οι αρχές πρέπει να αξιολογήσουν τη διαμονή μας στο σπίτι με εμβολιασμό και τυχαίες εξετάσεις PCR”

Ο Eren Büyükoğlu, Πρόεδρος της Ένωσης Ίσων Δικαιωμάτων και Δικαιοσύνης (HAKSEN), δήλωσε ότι αυτή η χρονική περίοδος που το κοινό έχει αναλάβει το ρόλο της παραμένοντας στο σπίτι θα πρέπει να αξιολογηθεί προκειμένου να ελέγξει την επιδημία ακούγοντας τις κλήσεις εμπειρογνωμόνων , επιτάχυνση μελετών εμβολιασμού και αύξηση τυχαίων δοκιμών PCR.
Κάνοντας γραπτή δήλωση, ο Büyükoğlu επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι ο κίνδυνος πρέπει να ελαχιστοποιηθεί με εμβολιασμό κυρίως εκείνων που ανήκουν στην ομάδα κινδύνου, την αστυνομία, τους δημόσιους υπαλλήλους όπως οι επαρχιακές κυβερνήσεις, οι φυλακές, τα τελωνεία και οι προμηθευτές βασικών αναγκών όπως κύλινδρος, νερό, κλπ.

banner69

Ο Büyükoğlu είπε, «Οι τοπικές υποθέσεις που επαναφέρθηκαν στη χώρα μας στο τέλος του καλοκαιριού έχουν φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ σήμερα. Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτό είναι η κυβέρνηση, η οποία ξεκίνησε ανεπιθύμητες συμμετοχές με την αγάπη του τζόγου, και δεν αποφάσισε να κλείσει το νέο έτος για να ευχαριστήσει κάποιον, παρά όλες τις προειδοποιήσεις σαν να μην ήταν αρκετό. Παρ ‘όλα αυτά, οι άνθρωποι μας έχουν κάνει το ρόλο τους ξανά, και για άλλη μια φορά, έκλεισαν τα σπίτια τους με σοβαρή θυσία. Σήμερα εναπόκειται στις αρχές. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.
Ο Büyükoğlu είπε, “Αυτή η περίοδος πρέπει να θεωρηθεί ως ευκαιρία να πάρουμε τα σχοινιά για όσους χάνουν το τέλος του σχοινιού με μέτρα που έχουν καθυστερήσει ή δεν έχουν ληφθεί, ειδικά το νέο έτος”, δήλωσε ο Büyükoğlu · δήλωσε ότι η θυσία του θα να είναι μάταια.
Ο Büyükoğlu δήλωσε ότι εάν οι αρχές μετατρέψουν το κλείσιμο σε ευκαιρία για την καταπολέμηση της επιδημίας, η διαδικασία κλεισίματος θα μετατραπεί σε κέρδος και όχι απώλεια.

Source