Οι ασθενείς που δεν εμφανίζουν συμπτώματα του Kovid-19 στη Μαλαισία θα μεταφερθούν στην καραντίνα στο σπίτι

Διαφήμιση

Κουάλα Λουμπούρ (AA) – Η κυβέρνηση της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι άτομα που δεν εμφανίζουν σημάδια του ιού παρά τον νέο τύπο κορανοϊού (Kovid-19) θα τεθούν σε καραντίνα στο σπίτι και όχι στα νοσοκομεία.

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υγείας Nur Hisam Abdullah δήλωσε ότι τουλάχιστον 1000 νέες περιπτώσεις εντοπίστηκαν καθημερινά λόγω του τεστ Kovid-19 για αλλοδαπούς εργαζόμενους στη χώρα. είπε.

Δηλώνοντας ότι τα κριτήρια για νοσηλεία των ασθενών Kovid-19 θα αλλάξουν, “Άτομα που εξετάζουν θετικά και δεν δίνουν συμπτώματα Kovid-19 θα τεθούν σε καραντίνα στο σπίτι και θα αντιμετωπιστούν στις πλησιέστερες κλινικές εάν επιδεινωθεί η κατάστασή τους.” Μίλησε με τη φόρμα.

Στη Μαλαισία, όπου περισσότερα από 100 χιλιάδες άτομα έχουν δοκιμαστεί θετικά για το Kovid-19 μέχρι στιγμής, συνολικά 452 άτομα έχουν πεθάνει λόγω του ιού.

20 χιλιάδες 233 άτομα σε όλη τη χώρα αντιμετωπίζονται με το Kovid-19.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source