“Οι βουλευτές που υποστηρίζουν την κυβέρνηση δεν έχουν το θάρρος να συναντηθούν με τον λαό”

Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) Erkut Şahali έκανε δηλώσεις στην ημερήσια διάταξη ως προσκεκλημένος του προγράμματος “Good Morning Cyprus” που μεταδόθηκε στις οθόνες του Kanal T.

Δηλώνοντας ότι εργάζονται στο πλαίσιο της αναβολής των εκλογών που θα διεξαχθούν για την εκλογή μέλους του κοινοβουλίου τον Ιούνιο, ο Şahali δήλωσε ότι οι εκλογές αυτές πρέπει να διεξαχθούν ως λογικές «πρόωρες εκλογές».

Ο αναπληρωτής του CTP Şahali είπε, “Κανένας από τους βουλευτές που υποστηρίζουν την κυβέρνηση δεν έχει το θάρρος να έρθει σε επαφή με το κοινό στην κάλπη …”

“ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ”

Ο aliahali δήλωσε ότι έχει ευαισθησίες σχετικά με το δικαστικό σώμα και δήλωσε ότι ο λόγος για το αίτημά τους για μια πρόωρη ημερομηνία εκλογών δεν σχετίζεται με τον «οπορτουνισμό».

Ο Σαχάλι προσέλκυσε την προσοχή των ανθρώπων στη δικαστική σημαντική παράσταση, επεσήμανε ότι το πρόσφατο Συνταγματικό Δικαστήριο Κοράνι στην απόφασή του σχετικά με τα μαθήματα που απαιτούνται για να ανταποκριθεί στις αντιδράσεις της Δημοκρατίας της Τουρκίας ήταν οι κρατικές αρχές.

Δηλώνοντας ότι “Για να ισχυριστούμε ότι η ΤΔΒΚ είναι κράτος, αισθανόμαστε τον εαυτό μας ως κράτος …” Ο αναπληρωτής του CTP Şahali τόνισε ότι όσοι εξέλεξαν τον Πρόεδρο Ersin Tatar ήταν ο Τουρκοκύπριος λαός και ότι πρέπει να ενεργήσουμε ανάλογα.

.Source