Οι Βρετανικές Βάσεις για παράδοση στην αστυνομία ήθελαν Ελληνοκύπριο άντρα

Οι Βρετανικές Βάσεις θα παραδώσουν στην αστυνομία έναν 26χρονο Ελληνοκύπριο άνδρα από την Πάφο, ο οποίος ήταν στον «καταζητούμενο κατάλογο» της Δημοκρατίας σε σχέση με κλοπές αυτοκινήτων και ναρκωτικά.

Την Τρίτη, ο νεαρός ομολόγησε ένοχο στο δικαστήριο για επίθεση σε αστυνομικό βάσεων και ζημία αστυνομικού οχήματος μετά από απόπειρα αποφυγής της σύλληψης.

Είχε τραβηχτεί κατά την οδήγηση ενός κλεμμένου αυτοκινήτου στο Κολοσσό στις 7 Ιανουαρίου και προσπάθησε να δραπετεύσει, αλλά μετά από αποτυχία του, συνελήφθη γρήγορα και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα βάσεων στο Ακρωτήρι.

Ο άνδρας, ο οποίος έχει 14 εντάλματα σύλληψης ενάντια στο όνομά του στην Κυπριακή Δημοκρατία για κλοπή αυτοκινήτων και ναρκωτικών, έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί σε δικαστήριο της SBA στις 2 Φεβρουαρίου.

Θα καταδικαστεί και στη συνέχεια θα παραδοθεί στις κυπριακές αρχές για να απαντήσει στις άλλες εκκρεμείς κατηγορίες του.

Ένας επιβάτης στο όχημα – ένας 22χρονος από την Πάφο – επίσης καταζητούμενος από την αστυνομία του νησιού για κατηγορίες κλοπής, έχει παραδοθεί τώρα στις κυπριακές αρχές.

Source