Οι Βρετανοί έσπευσαν από τις ανοιχτές παμπ … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το αδιαίρετο κράτος επικράτησε χθες το βράδυ στους δρόμους του Λονδίνου այլ άλλων βρετανικών πόλεων, μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες αυστηρών περιορισμών στη νυχτερινή ζωή, οι υπαίθριοι χώροι των παμπ άνοιξαν, երը οι Βρετανοί βιάστηκαν … να γιορτάσουν.

Οι εικόνες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο σήμερα από το Σόχο σε άλλα μέρη της βρετανικής πρωτεύουσας δεν δείχνουν ότι βρισκόμαστε ακόμη σε επιδημία. Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν μπροστά σε παμπ χθες το βράδυ, το ένα πάνω από το άλλο, χωρίς μάσκες, ποτό, τραγούδι, γιορτάζοντας την ελευθερία, παρά το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς (ειδικά οι νέοι) δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη · ο κίνδυνος είναι πραγματικός

Σύμφωνα με τον Mirror, ορισμένοι στο πλήθος συνέκριναν την εορταστική ατμόσφαιρα στη βρετανική πρωτεύουσα με τους εορτασμούς «Ημέρα Νίκης» στην Ευρώπη. Το χθεσινό κοινό του Σόχο θυμήθηκε τη συμβολική ανάσταση της δεκαετίας του ’90 … τις χρυσές μέρες, όταν οι άνθρωποι διασκεδάζονταν στο δρόμο “σαν μια ομάδα”. Φυσικά, το αλκοόλ ρέει άφθονα το απόγευμα όταν η Old Compton Street և και η γύρω περιοχή άρχισαν να γεμίζουν αργά με ανθρώπους που απολαμβάνουν το φαγητό και την μπύρα τους γύρω από υπαίθρια τραπέζια. Σε ορισμένους δρόμους, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η κίνηση σταμάτησε μεταξύ 17:00 και 23:00, έτσι ώστε οι εταιρείες να μπορούσαν να δημιουργήσουν αρκετά τραπέζια, τα οποία παρέμειναν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, υποφέροντας μεγάλες οικονομικές απώλειες.

Σύμφωνα με την πόλη του Γουέστμινστερ, οι αρχές συνεργάστηκαν με εστιατόρια και παμπ για να διασφαλίσουν ότι λειτουργούν με τις απαιτούμενες εγγυήσεις. Ωστόσο, καθώς η νύχτα προχωρούσε, τα πλήθη μεγάλωναν, οι κανόνες «δεν ήταν καλά προετοιμασμένοι», με αποτέλεσμα πολλά γεμάτα γεγονότα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες από το Soho … καταστροφή.

Source