Οι γείτονες έσωσαν εκείνους που παγιδεύτηκαν σε 2 σπίτια στη φωτιά στο Σμύρνη

Διαφήμιση

İZMİR (AA) – Οι γείτονες έσωσαν εκείνους που είχαν κολλήσει σε ένα μονοώροφο σπίτι στην περιοχή Karabağlar της Σμύρνης και είχαν κολλήσει στη φωτιά που εξαπλώθηκε στο μονοώροφο σπίτι δίπλα του, κόβοντας το σίδερο στα παράθυρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του Τ. Α (72) στο Μπαρί Μαχαλέσι για άγνωστο λόγο. Καθώς η φωτιά μεγάλωνε, οι φλόγες εξαπλώθηκαν στο σπίτι του γιου του Γ.Α. (43) δίπλα του.

TA, YA, TA, Ş.

Η πυροσβεστική του Μητροπολιτικού Δήμου της Σμύρνης, που ήρθε στη σκηνή μετά την είδηση, παρενέβη στη φωτιά. Ενώ και τα δύο σπίτια έγιναν άχρηστα στη φωτιά, οι άνθρωποι των οποίων τα σπίτια έκαψαν ηρεμούσαν τους γείτονές τους.

Ο Kadir Tuncer, ο οποίος έβγαλε τους γείτονές του, κόβοντας το σίδερο από το παράθυρο, είπε σε μια δήλωση προς τους δημοσιογράφους ότι ήρθε στην περιοχή της φωτιάς μετά τις φωνές:

“Η στέγη ενός σπιτιού είχε καταρρεύσει. Πήγαμε να βοηθήσουμε το σπίτι στα αριστερά γιατί μάθαμε ότι υπήρχαν 3 άτομα στο σπίτι. Προσπάθησα να κόψω τα σιδερένια κιγκλιδώματα στο γυαλί με το εργαλείο κοπής σιδήρου και να αφαιρέσω το σίδερο. Όταν οι άνθρωποι στο δεξί σπίτι φώναζαν, προσπαθήσαμε να αφαιρέσουμε τα σιδερένια κιγκλιδώματα. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε με τους γείτονές μας.”

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source