Οι γείτονες ακούνε φωνές στα τραγικά νέα… «παγώστε». Βρήκαν τη νεκρή μητέρα-γιο. Ο δεύτερος γιος είναι στο νοσοκομείο

Έρευνες για το συγκλονιστικό διπλό έγκλημα στο χωριό Εργάτες συνεχίζονται από σήμερα το πρωί. Χτύπησε σε θάνατο μια 59χρονη γυναίκα, γιο ενός εγκληματία. Η επιδίωξη του φερόμενου εγκλήματος δείχνει ότι έχει προβλήματα ψυχικής υγείας

Η έρευνα ΤΑΕ Λευκωσίας βρίσκεται σε εξέλιξη για να διερευνήσει πλήρως τις συνθήκες υπό τις οποίες ένας Ελληνοκύπριος 59χρονος μαχαίρωσε τη 52χρονη Ελληνο σύζυγό του σε θάνατο, τραυματίζοντας τον 21χρονο γιο και τον δεύτερο γιο τους.

Όταν έγινε γνωστό το διπλό έγκλημα, η εργατική κοινότητα άκουσε τον συναγερμό. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στη σκηνή, ενώ οι χωρικοί παρακολούθησαν σοκαριστικά τι συνέβαινε τραγικά στο χωριό τους.

Σύμφωνα με αυτόν Cyprus Times:, η διπλή δολοφονία έλαβε χώρα περίπου στις 6 το πρωί. Οι ήχοι που ακούστηκαν από το τραγικό σπίτι αναστάτωσαν τους γείτονες.

Οι έρευνες στη σκηνή δείχνουν ότι ο γιος του βρέθηκε νεκρός στο διάδρομο του σπιτιού, ενώ η σύζυγος του φερόμενου δράστη έφυγε από το δρόμο. Ο δεύτερος γιος υποβάλλεται επίσης σε θεραπεία για τραύματα από μαχαίρι. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι εκτός κινδύνου.

Από την αρχή, η Αστυνομία ξεκίνησε μια έρευνα για να βρει και να συλλάβει τον εγκληματία, ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητό του αφού διέπραξε το έγκλημα και εξαφανίστηκε. Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας συμμετέχει επίσης στην έρευνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος φερόμενος εγκληματίας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα ψυχικά.

Από την πρώτη στιγμή, οι ερευνητές έθεσαν στο μικροσκόπιο το παρελθόν του 59χρονου, καθώς και τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας.

Οι ιατρικοί ερευνητές βρίσκονται στη σκηνή για αυτοψία.

Source